Rehber Grand Theft Auto IV: The Complete Edition Downgrade yapma

Hocam manuel olarak nasıl yapacağım?

Reis vazgeçtim zaten son sürümle uyumlu bir grafik modu indirdim akıllara zarar ama tam ekran olmuyor üst ve alt tarafta biraz boşluk oluyor siyah biçimde ama tavsiye ederim yormaya değmez downgrade.
Hangi mod?

Son düzenleme:
Basitçe oyunun sürümünü düşürmek.

Hocam bir sürü şey okudum, kafam karıştı. Optimizasyonu kötü olduğunu biliyorum en son oynadığımda sorun yaşamıştım. Downgrade edersem FPS az da olsa düzelir mi? Herhangi bir mod kurmak istemiyorum, daha doğrusu hangi modlar daha iyi hale getirir bilmiyorum bile. Downgrade yapmalı mıyım yardımcı olursanız çok iyi olur. Ekran kartım Intel HD 520 :)

Hocam bir sürü şey okudum, kafam karıştı. Optimizasyonu kötü olduğunu biliyorum en son oynadığımda sorun yaşamıştım. Downgrade edersem FPS az da olsa düzelir mi? Herhangi bir mod kurmak istemiyorum, daha doğrusu hangi modlar daha iyi hale getirir bilmiyorum bile. Downgrade yapmalı mıyım yardımcı olursanız çok iyi olur. Ekran kartım Intel HD 520 :)
Evet, optimizasyonu birazda olsa etkileyen bazı modlar var. Şuan için hangileri hatırlamıyorum ama küçük bi araştırmayla bulabilirsin bu arada sonradan bir şey sormak istersen cevap vermam uzun sürebilir fazla aktif olmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı