Grand Theft Auto: The trilogy – The Definitive Edition alınır mı?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Bildiğiniz, üzere Steam da bulunuyor. GTA SA GTA vice GTA 3 Steam da olmadığı için tek tek alınmıyor. Alınır mı?

Hepsi yenilenmiş sürümler ve kötüler bence indirim var şuan indirimden sonra alacaksan rockstarın kendi sitesinde daha ucuza geliyor şuan mantıklı olan Steam.

20 küsür birime almak istediğiniz daha iyi bi' şey(ler) yoksa aklınızda ve/veya parası size koymayacaksa alınabilir. Ama alabileceğiniz başka şeyler varsa onlara yönelin derim bana kalırsa, ne kadar efsanevi ve de çocukluğumuzun oyunları olsalar da modernleştirilmiş nostaljiler için 20 küsür birim (bence) biraz fazla.

Benim için eskilerin aksine mod(lar)la adam etme derdi olmadan, uğraşmadan direkt "tak çalıştır" olarak oyunları en az 1080p ve 60 FPS oynayabilme rahatlığı bayağı iyiydi.

...eskileri "nasıl güvenilir bir şekilde indirilir" derdi olmadan Definitive'lerle direkt üç oyun da elinizin altında oluyor.

Kafanıza estiğinde eskilerin atmosferi (ışıklandırması) için de istediğiniz zaman "Classic Lightning" açıp kapatabiliyorsunuz. Grafikler de herhangi bi' mod aratmayacak kadar elden geçirilmiş.

Herhangi bir bug - sıkıntı da yaşamadım ben, en azından VC ve SA'da. Düzeltilebilecek ya her şeyi ya da çoğu şeyi düzeltmişler gibi, kalan bi' sorun varsa da göze batmıyor.
San Andreas'ı 90 saatte %100'lemişim. Vice City'i bi' kaç saat oynadım, şimdilik saldım ama bi' ara devam etmeyi düşünüyorum.
3'ü oynama niyetim yok ("ham"/"çiğ" bi' oyun olduğunu düşünüyorum), Definitive paketinin tek sıkıntısı - elle tutulur olmayan tarafı o benim için.

Oyunlar, özünde hâlâ aynı oyunlar zaten. Oynanışlarında aşırı değişiklikler yok.
Çocukken oynayabiliyorduysanız - oynadıysanız şimdi de yabancılık çekmeden oynarsınız.

Öyle böyle oyun aldığım yok hocam. Zaten Steam'de GTA 4 ve GTA 5 var bende. Hani bunları da alayım falan dedim, sonra bunları buldum. Bir de Forza, CS 1.6, Half-Life vs. alacağım, o kadar.
Siz bilirsiniz o zaman. Parası sizin için dert değilse alınabilir, dediğim gibi. Bence nostalji faktörüyle birlikte aldığınıza pişman olmazsınız.
@lieys
Yani orijinalinden farkı var mı hocam bunların? Hani eskiden tek tek bulunuyordu da kaldırmışlar.
Orijinal yani çocukluğumuzda bi' yerlerden edinip oynadığımız eski hâlleri değiller. Grafik, ışıklandırma ve oynanış geliştirmeleri var.
"GTA Definitive Trilogy Comparison" diye aratıp 2 - 3 yıllık olmayan (o dönemden bu yana kusurları bayağı adam ettiler çünkü) videolar üzerinden karşılaştırmalara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
San Andreas hala oynanır ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Yılbaşında Rockstar'da daha iyi indirimler oluyor. Ama koleksiyonluk olarak alınabilir. Bir sıkıntısı yoktur.

Alınabilir hocam ya da bekleyip tek tek almak isterseniz örnek GTA San Andreas defentive Epic'ten alabilirsiniz size baglı.
Epicte uzun zamandır çok yakında yazıyor satışta değil diye biliyorum.

Yani orijinalinden farkı var mı hocam bunların? Hani eskiden tek tek bulunuyordu da kaldırmışlar.
Eski sürümler değil herhalde büyük güncelleme almışlar.

20 küsur birime almak istediğiniz daha iyi bi' şey(ler) yoksa ve/veyaya parası size koymayacaksa alınabilir. Ama alabileceğiniz başka şeyler varsa bana kalırsa onlara yönelin, ne kadar efsanevi ve de çocukluğumuzun oyunları olsalar da modernleştirilmiş bi' nostalji için 20 birim biraz fazla (bence).

Öyle böyle oyun aldığım yok hocam. Zaten GTA 4 ve GTA 5 var bende Steam'de. Hani bunları da alayım falan dedim, sonra bunları buldum. Bir de Forza, CS 1.6, Half-Life vs. alacağım, o kadar.

Artık eski versiyonları satılmadığı için almaktan başka çareniz yok. Aslında korsan indirmek isterseniz eski versiyonlarını indirin daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı