İnternetteki tamir sayfası güvenilir mi?

Tıraşcı

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı çip seti yandı ve normal bilgisayarcı 2700 lira fiyat çekti. İnternette mycom bilgisayar adlı internet sitesi 1900 lira diyor şu an bu zamanda bu fiyata yaptırmak pek kolay değil gibi. Sizce güvenilir mi?

Screenshot_20251031_114135_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dükkana gidip konuşmak en mantıklısı, ben daha önce adını duymadım şahsen. Birde bedava peynir fare kapanında 😅

Önceden olsa com.tr adreslerine güvenilir derdim çünkü firma başvurusuyla özel izinle alınıyordu ama artık herkese veriyorlar. Ben şahsen yerinde görmeden riske girip kargolamazdım ürünümü. Tüm sorumluluk körü körüne sizde olacak. Zaten kargo masrafını da tamir fiyatına ekleyince yine 2500 civarına mal olacaktır size.

Kargoyla zaten 2.500 civarına gelecek. Ben olsam göndermezdim hiç duymadım adını.

Kargo ücretsiz.

Önceden olsa com.tr adreslerine güvenilir derdim çünkü firma başvurusuyla özel izinle alınıyordu ama artık herkese veriyorlar. Ben şahsen yerinde görmeden riske girip kargolamazdım ürünümü. Tüm sorumluluk körü körüne sizde olacak. Zaten kargo masrafını da tamir fiyatına ekleyince yine 2500 civarına mal olacaktır size.

WhatsApp'tan iletişime geçtim sizce yeterli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı