E erne adam Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #61 ahmet emin tunç dedi: Bana gelmedi reis nedendir acaba? Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdi Dosya Ekleri resim_2025-03-04_171936570.png 580,8 KB · Görüntüleme: 101
ahmet emin tunç dedi: Bana gelmedi reis nedendir acaba? Genişletmek için tıkla... hiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdi
ahmet emin tunç Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #62 erne adam dedi: hiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdi Genişletmek için tıkla... 1050tl istiyor normal version oldugu halde acaba oyunu 2020 de ücretisz almıştım ondanmıudır
erne adam dedi: hiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdi Genişletmek için tıkla... 1050tl istiyor normal version oldugu halde acaba oyunu 2020 de ücretisz almıştım ondanmıudır
E erne adam Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #63 ahmet emin tunç dedi: 1050tl istiyor normal version oldugu halde acaba oyunu 2020 de ücretisz almıştım ondanmıudır Genişletmek için tıkla... hayır bende senle aynı şekilde ücretsiz aldım ve ekran kartı ile düşmemesinin alakası yok belki geç gelir ama gelir
ahmet emin tunç dedi: 1050tl istiyor normal version oldugu halde acaba oyunu 2020 de ücretisz almıştım ondanmıudır Genişletmek için tıkla... hayır bende senle aynı şekilde ücretsiz aldım ve ekran kartı ile düşmemesinin alakası yok belki geç gelir ama gelir
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #64 Arkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır?
ahmet emin tunç Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #65 erne adam dedi: hayır bende senle aynı şekilde ücretsiz aldım ve ekran kartı ile düşmemesinin alakası yok belki geç gelir ama gelir Genişletmek için tıkla... 1050 TL para istiyor Ghostxz3 dedi: Arkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... banada gelmedi
erne adam dedi: hayır bende senle aynı şekilde ücretsiz aldım ve ekran kartı ile düşmemesinin alakası yok belki geç gelir ama gelir Genişletmek için tıkla... 1050 TL para istiyor Ghostxz3 dedi: Arkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... banada gelmedi
E erne adam Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #66 Ghostxz3 dedi: Arkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... reis büyük ihtimal ile yavaş yavaş gönderiyorlar gecikmeli gelebilir hem gelmedi diye çok üzülmeyin hata veriyor glb ahmet emin tunç dedi: 1050 TL para istiyor banada gelmedi Genişletmek için tıkla... hee reis ben 1050 ti diye okudum kusura bakma
Ghostxz3 dedi: Arkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... reis büyük ihtimal ile yavaş yavaş gönderiyorlar gecikmeli gelebilir hem gelmedi diye çok üzülmeyin hata veriyor glb ahmet emin tunç dedi: 1050 TL para istiyor banada gelmedi Genişletmek için tıkla... hee reis ben 1050 ti diye okudum kusura bakma
ahmet emin tunç Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #68 866869 dedi: Ücretsiz güncelleme değil mi? Genişletmek için tıkla... Öyle olması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
MemOBeydO001 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 93 4 Mart 2025 #69 Şimdi abi bu 2 farklı oyun olarak görünüyor hangisini indireyim. Enhanced olanı mı Premium Edition mı?
Şimdi abi bu 2 farklı oyun olarak görünüyor hangisini indireyim. Enhanced olanı mı Premium Edition mı?
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 6 4 Mart 2025 #70 Andy deufresne dedi: GTA 5 bin TL olduysa 6'yı düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlar ortalama 50-60 dolar falan oluyor onun üstüne çıkmazlar diye düşünüyorum. Aşırı pahalı olursa satın alacak kitle de az olur. Fiyat uçuk olursa avrupalılar bile tepki gösterir.
Andy deufresne dedi: GTA 5 bin TL olduysa 6'yı düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlar ortalama 50-60 dolar falan oluyor onun üstüne çıkmazlar diye düşünüyorum. Aşırı pahalı olursa satın alacak kitle de az olur. Fiyat uçuk olursa avrupalılar bile tepki gösterir.