hiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdiBana gelmedi reis nedendir acaba?
hiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdiBana gelmedi reis nedendir acaba?
1050tl istiyor normal version oldugu halde acaba oyunu 2020 de ücretisz almıştım ondanmıudırhiç bilmiyorum bende normal bir şekilde kütüphanemde belirdi
hayır bende senle aynı şekilde ücretsiz aldım ve ekran kartı ile düşmemesinin alakası yok belki geç gelir ama gelir1050tl istiyor normal version oldugu halde acaba oyunu 2020 de ücretisz almıştım ondanmıudır
1050 TL para istiyorhayır bende senle aynı şekilde ücretsiz aldım ve ekran kartı ile düşmemesinin alakası yok belki geç gelir ama gelir
banada gelmediArkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır?
reis büyük ihtimal ile yavaş yavaş gönderiyorlar gecikmeli gelebilir hem gelmedi diye çok üzülmeyin hata veriyor glbArkadaşlar benim Epic Games gelmedi nedenini bilen var mıdır?
hee reis ben 1050 ti diye okudum kusura bakma1050 TL para istiyor
banada gelmedi
Ücretsiz güncelleme değil mi?
AAA oyunlar ortalama 50-60 dolar falan oluyor onun üstüne çıkmazlar diye düşünüyorum. Aşırı pahalı olursa satın alacak kitle de az olur. Fiyat uçuk olursa avrupalılar bile tepki gösterir.GTA 5 bin TL olduysa 6'yı düşünemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.