Grand Theft Auto V Enhanced unrecoverable fault hatası nasıl giderilir?

Xerion1

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:Nvidia GeForce GTX 1060
İşlemci:İ5 3460
Ram:16 gb
RAM
16 gb
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1060
Bugün GTA 5'in Enhanced versiyonuna güncelleme gelmiş. Oyunu güncelledikten sonra girmeye çalıştım sonra fotoğraftaki gördüğünüz hatayı verdi. O zamandan beri böyle silip geri indirdim hala böyle.

1. Rockstar Games Launcher'ı yeniden başlatın

• Görev Yöneticisi'nden (CTRL + Shift + ESC) Rockstar Games Launcher'ı tamamen kapatın.
  • Tekrar açın ve oyunu çalıştırmayı deneyin.

2. Cloud save çakışmasını çözün

• Oyunun kayıt dosyalarıyla bulut verileri çakışıyor.
  • eğer en son oynadığınız kayıt yerel dosyada ise, "local data" seçeneğini işaretleyip devam edin.
  • buluttaki veriler daha güncelse, "Cloud data" seçeneğini işaretleyip devam edin.

3. oyunun ve Rockstar Launcher'ın önbelleğini temizleyin

Eğer ki olmazsa Allah'a bol bol dua edin.

hocam enchanted versiyonu başlı başına buglu , benim önerim düzelene kadar normal gta 5 den devam etmeniz

Allah'a bol bol dua etmek kaldı .d

Hocam Enhanced versiyonu başlı başına buglu, benim önerim düzelene kadar normal GTA 5'ten devam etmeniz.

Arkadaşlarım giriyor diye giriyordum Enhanced'e zaten legacydeki karakteride aktarmadı legacy babadan devam.

Aynısı benim başıma da geldi, Rockstar'a mail attığım halde onlar da çözemedi en sonunda bilgisayara format atınca düzeldi. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…