Grand Theft Auto V İlk İzlenimlerim

1-2 hafta sonra ekran kartı alacağım. O zaman oyunu tamamen bitirip (Yan görevler dahil.) incelemesini yazacağım.

Şu zamana kadar 200+ oyun oynadım, beğendiğim oldu beğenmediğim oldu. Aşırı beğendiklerim ve beni çok iyi yaptığı noktalarda kitleyen oyunlar oldu. Bu yüzden oynadığım diğer oyunların puanlarını etkiledi. Eğer daha az oyun oynamış olsam ve belirli bir özellikteki en iyi oyunu bulmamış olsam Grand Theft Auto V rahat 9 alırdı. Şu anki puanı ideal bence. 8 yaptım.

Dediğim gibi ben hep objektif olmaya çalışırım her insanın zevki farklı sonuçta öznel olacaksin çok başarılı bir oyun kendimce her şeyiyle seni de yapmış olduğun değerlendirmeden dolayı tebrik ederim bende oynamadım PC yok şu an elimde kısmetse alıp cogu oyunun canını okuyacağım bana göre eski bir yapıt olmasına rağmen taş gibi ve hala satılmakta Online'dan zaten rokstsr parayı kırıyor tekrar teşekkürler ediyorum görüşleriniz için.

Oyun nasıl geliştirilir araştir, sonra ne kadar zor bir şeyi kaç sene önce yaptıklarını düşün sonra eleştir.
Gerekesiz olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…