Grand Theft Auto V Signed Out Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Person

Hectopat
gta5 hata.png

Ben oyunu epic'ten alan kervandanım :) Oyun story modda düzgün çalışmasına rağmen online girmiyor ve rockstar games launcer'den girincede bu hatayı veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 563136
Ben oyunu epic'ten alan kervandanım :) Oyun story modda düzgün çalışmasına rağmen online girmiyor ve rockstar games launcer'den girincede bu hatayı veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Social Club ve Rockstar Launcher i kaldirin yeniden oyunu baslatin epic games uzerinden yeniden indirsin duzelebilir bir deneyin,
Fivem indirmeniz gerek diye biliyorum.
Hocam yanlis bilgilendirme var. FiveM istege bagli kurulabilen bir online mod gibi sunucular var icinde genelde RP yapanlar kullaniyor anlayacaginiz onun ile bir ilgisi yok.

Social Club ve Rockstar Launcher i kaldirin yeniden oyunu baslatin epic games uzerinden yeniden indirsin duzelebilir bir deneyin,

Hocam yanlis bilgilendirme var. FiveM istege bagli kurulabilen bir online mod gibi sunucular var icinde genelde RP yapanlar kullaniyor anlayacaginiz onun ile bir ilgisi yok.
Malesef sorun devam ediyor. Epic Games'den de girsem Rockstar launcher'den de girsem aynı.
devameke.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda ki yapilanlari dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda ki yapilanlari dene.

malesef olmuyor.
aga menüde online seçeneği varmı
evet, var.
Sanrım sorunu anladım ancak çözümünü bilmiyorum. Tarayıcıdan bil social cluba bağlanamıyorum. Çerezleri temizledim değişen bir şey olmadı. Dns ve Vpn kullanmıyorum. Sorun ne olabilir ?
social club.png

Sanrım sorunu anladım ancak çözümünü bilmiyorum. Tarayıcıdan bil social cluba bağlanamıyorum. Çerezleri temizledim değişen bir şey olmadı. Dns ve Vpn kullanmıyorum. Sorun ne olabilir ?
social club.png
ir şey
malesef olmuyor.

evet, var.
social club.png

social club.png
Özür dilerim daha tecnopat arayüzene alışamadım yazmadı sanmıştım

Dosya Ekleri

• asfd.png
    asfd.png
    713,6 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı