Social Club ve Rockstar Launcher i kaldirin yeniden oyunu baslatin epic games uzerinden yeniden indirsin duzelebilir bir deneyin,Eki Görüntüle 563136
Ben oyunu epic'ten alan kervandanımOyun story modda düzgün çalışmasına rağmen online girmiyor ve rockstar games launcer'den girincede bu hatayı veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam yanlis bilgilendirme var. FiveM istege bagli kurulabilen bir online mod gibi sunucular var icinde genelde RP yapanlar kullaniyor anlayacaginiz onun ile bir ilgisi yok.Fivem indirmeniz gerek diye biliyorum.
Malesef sorun devam ediyor. Epic Games'den de girsem Rockstar launcher'den de girsem aynı.Social Club ve Rockstar Launcher i kaldirin yeniden oyunu baslatin epic games uzerinden yeniden indirsin duzelebilir bir deneyin,
Hocam yanlis bilgilendirme var. FiveM istege bagli kurulabilen bir online mod gibi sunucular var icinde genelde RP yapanlar kullaniyor anlayacaginiz onun ile bir ilgisi yok.
Bu videoda ki yapilanlari dene.
evet, var.aga menüde online seçeneği varmı
Özür dilerim daha tecnopat arayüzene alışamadım yazmadı sanmıştımmalesef olmuyor.
evet, var.
Sanrım sorunu anladım ancak çözümünü bilmiyorum. Tarayıcıdan bil social cluba bağlanamıyorum. Çerezleri temizledim değişen bir şey olmadı. Dns ve Vpn kullanmıyorum. Sorun ne olabilir ?
![]()
Sanrım sorunu anladım ancak çözümünü bilmiyorum. Tarayıcıdan bil social cluba bağlanamıyorum. Çerezleri temizledim değişen bir şey olmadı. Dns ve Vpn kullanmıyorum. Sorun ne olabilir ?![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.