İnceleme Grand Theft Auto V

Çok erken incelemişsiniz oyunu ya keşke çıkışından birkaç yıl geçseydi de öyle inceleseydiniz GTA 5'i (!)

Çok erken incelemişsiniz oyunu ya keşke çıkışından birkaç yıl geçseydi de öyle inceleseydiniz GTA 5'i (!)

Bu olayı da bin defa anlattım, hâlâ aynı şeyi yazıyorsun. Oyun incelemenin yılı olmaz, istersem gider GTA 2'yi incelerim. Dost Kayaoğlu gibi incelemecilerin çoğu ilk Half-Life oyunu gibi eski oyunları bile inceliyor günümüzde. Oyun nasıl incelenir bilmiyorsan yorum da yapma.

Yılı olmaz bunun. Dost Kayaoğlu Half-Life'ı inceledi laf yok, gariban Arkham Kn1ght GTA V'i inceleyince eski oyun

Bu çöpü mü? Asla oynamam bir daha.
Dünyanın en iyi oyunlarından birisini hatta direk en iyisini konuşuyoruz şu an, neden oyunu sevmediğini merak ettim açıkçası. 2 yıl önce bilgisayar aldım ve aldığım günden beridir GTA Online oynuyorum. Aslında şu an saldım, mola vakti.

10 yıl öncesinin en iyi oyunuydu. Hikayesi çoğu kişi tarafından sevilmiyor ve online hile dolu. Yani kısacası şu an çöp.

10 yıl öncesinin en iyi oyunuydu. Hikayesi çoğu kişi tarafından sevilmiyor ve online hile dolu. Yani kısacası şu an çöp.
Hikayesi kötü olabilir, ona bir şey diyemem oynamadım bilmiyorum. Online hile dolu olsa bile özel server açıp arkadaşlarınızla veya tek başınıza rahat rahat oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun sadece araba sürüp polislerle çatışmaktan, uçak kaçırmaktan ibaret değil. F2F, parkur gibi çeşitli modlar online olarak oynanabiliyor ve katılmak için kişinin davet edilmesi gerektiğinden dolayı rahatsız edilmezsinz. Hala taş gibi oyun olduğunu düşünüyorum. Bir çok heist de var oyunda.

10 yıl öncesinin en iyi oyunuydu. Hikayesi çoğu kişi tarafından sevilmiyor ve çevrim içi modu hile dolu. Yani kısacası şu an çöp.

Çöp dediğin oyun 10 senelik olmasına rağmen birçok yeni oyundan daha fazla satıyor. 200 milyon kopya satan oyuna gelip çöp diyorsun Güzel fıkra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…