İnceleme Grand Theft Auto V

Gerçekten her yönüyle iyi bir oyun ve elinize sağlık hocam.

Ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Uzun uzun uğraşıp yazmışsınız. Gerçekten muazzam bir oyun. 7 kere baştan bitirmişliğim var benim bu oyunu. Bu arada size bir soru sormak istiyorum. Bu oyunda en sevdiğiniz karakter hangisidir? Sadece Michael, Franklin, Trevor karakterleri değil, genel olarak en sevdiğinizi soruyorum.

Öncelikle teşekkür ederim Ben en çok Trevor'ı seviyorum. Onun olduğu görevler ve karakterler ile girdiği diyaloglar bana çok eğlenceli geliyordu.

Son düzenleme:
Ne kadar oynandığı o oyunun iyiliğine etki etmez. Ona bakarsak Roblox oynayan kişi sayısı da az değil

Roblox parayla satılan AAA bir oyun mu? Bedava oyun ile AAA oyunu karşılaştırıyorsun şaka gibi Roblox da bütün oyun platformlarından 9/10, 10/10 gibi puanlar almış mı? Roblox'un da Metacritic, Opencritic puanı 97 miymiş Komiksin.

Ne kadar oynandığı o oyunun iyiliğine etki etmez. Ona bakarsak Roblox oynayan kişi sayısı da az değil
Yani oyun sana göre çöp genel olarak çöp bir oyun değil, bana göre de Roblox çöp mesela ama bana göre sen başkalarının adına da konuşuyorsun, konuşma sadece kendi adına konuş.

Roblox parayla satılan AAA bir oyun mu? Bedava oyun ile AAA oyunu karşılaştırıyorsun şaka gibi Roblox da bütün oyun platformlarından 9/10, 10/10 gibi puanlar almış mı?

Oradaki mesajı alamıyorsan beni bağlamaz.

Seni bağlamaz evet çünkü oyun piyasası hakkında en ufak bir bilgin yok GTA V iyi sinirlendirmiş senin gibileri helal olsun oyuna valla
Oyun piyasası hakkında gram bilgisi yok zaten GTA 5'e de çöp diyemezsin çünkü oyunun rakibi olarak gösterebileceğin bir oyun yok çocuk gidiyor Roblox diyor şaka gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…