Sürprizbozan İnceleme Grand Theft Auto V

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
GTA Online da hileler olmasa iyi RDR Online hileleri ile GTA Online hileleri kendi arasında yarışıyor.

GTA Online da hileler olmasa iyi RDR Online hileleri ile GTA Online hileleri kendi arasında yarışıyor.
PC tarafına Anti-Cheat geldi konsolda zaten hile yok. RDR Online hala üvey evlat ama.

Online oynamıyorum çünkü hep görev yaparken birisi vuruyordu ve en sevdiğim arabayı silahla patlattı eskiden oynuyordum Online. Bir de en sevdiğim araba Nitro açıyordu ve çok hızlıydı görev yaparken benimle birlikte arabayı patlattı.

Invite Only Session, Closed Friend Session gibi seçeneklerle bunu çözebilirsiniz. Bu sunucularda diler tek başınıza diğer arkadaşlarınızla özel olarak oynayabiliyorsunuz ki ben hep bu sunucularda oynuyorum.

Rehberi daha okumadan ilk izlenimi söylüyorum: metinleri parça parça böl. Uzaktan bakınca insanın hiç okuyası gelmiyor.
Teşekkür ederim dikkate alacağım, incelemeyi okuduktan sonra görüşünüzü de öğrenmek isterim.

Güzel olmuş elinize sağlık.

Ama GTAV'den bahsederken oynanıştan vs. bahsetmeniz gerekirdi. Açık dünyadan falan.

Hocam story modunda 800 saat naptınız be? Online falan olsa anlayacağım 800 saatten fazla içerik var ama story modunda 800 saat vay be.
Mod kurup oynamıştır. Ben modlarla 900 saat geçirdim story mode'da. Daha hikayesi mikayesi var tabi 1000 saatten fazladır toplam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…