Grand Theft Auto VC requires at least DirectX version 8.1

Michuuu

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2013
Mesajlar
20
GTA Complete Pack satın aldım. Gta III ve Vice City'i çalıştırırken bu hatayı alıyorum, Windows 8.1 kullanıyorum. Directx 11 yüklü, nasıl çalıştırabilirim bu oyunları? GTA San Andreas da inecek birazdan, eğer onda da aynı sıkıntı olursa size söylerim.

Oyunların yerel dosyalarına gidip Özellikler/Uyumluk'tan Windows 8'i seçili şekilde deniyorum ama yine de aynı hatayı alıyorum.

(Oyunlar orjinal)

1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu nereye açacağımı bulamadım,eğer ki yanlış yere açtıysam,silmezseniz sevinirim en azından doğru cevap gelene kadar. :)

(Oyunlar orjinal)
Gta Complete Pack satın aldım Gta III ve Vice City'de bu hatayı alıyorum,Windows 8.1 kullanıyorum,Directx 11 yüklü,nasıl çalıştırabilirim bu oyunları,Gta San Andreas da inecek birazdan onda da aynı sıkıntı olur mu bilemiyorum ama yazarım buraya.

Oyunların yerel dosyalarına gidip Özellikler/Uyumluk'tan Windows 8'i seçili şekilde deniyorum aynı hatayı alıyorum.
Bu tür hataları sadece Grand Theft Auto III veriyor diye biliyordum Windows 8'de.
 
DirectX 8 'i kurup deneseniz? Çünkü bende de aynı hatayı veriyordu otomatik tespit edip bir iki şey indirdi sorun çözüldü.
 
1 yıl sonra çözümü kurcalayarak buldum.

Denetim Masası > Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat > Eski Bileşenler Kutucuğuna Tik At

Bu kadar basit. :)

Not: Benim işletim sistemim de W8.1 ve oynuyorum.


benimki w7 ancak dediğin kutucuk burada çıkmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı