Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

0.56'daki görsellik çok çok iyi dururken 0.21'deki görsellik bir garip duruyor.

Ah be kardeşim sızdırılan haritada bataklık olduğu söylendi zaten bak haritada göstereyim sana bu flemengolar neredeymiş aşağıya bak.

Haritada bataklık var. Timsah görünce anlamanız gerekiyordu bu foruma sırf bu arkadaşa söylemek için geri döndüm arşivden.

Ciddi anlamda diyorum bazı görünütler hiç yabancı gelmedi. 1-2 kareyi kesinlikle bir yerde gördüm.

Fikrinize saygı duymakla beraber tam olarak bir GTA oyunundan ne beklediğinizi sorabilir miyim?

Unreal Engine 5 oyun motoru ile yapılan demolar olur ya gercek hayat ile bire bir olur o tarz seyler bekleyip, sonra beklentimizi karşılamadı diye takılıyorlar. O demolardaki grafiklerin GTA gibi açık dünya oyunlarına uygulanamayacağını anlatamıyoruz.

Yalnız bilgisayarları çok zorlayacak gibi gözüküyor, bu kadar kalabalığı kaldırmak için sağlam bir sistem gerekiyor, iyi bir işlemci ve en azından 32GB bellekler isterler sanırım. Umarım PC 'ye de 2025 'te çıkar, ön sipariş alacağım nasip olursa. GTA V 'ten çok fazla esinti var ancak GTA V'in çok daha gelişmiş versiyonu olmuş bu. GTA III ile VC 'nin hissiyatı aynıydı, San Andreas bağımsızdı, GTA IV bağımsızdı, GTA V ise sanki San Andreas hissiyatında biraz, GTA VI 'da da bunun devamını gördüm, bir çok modelin zaten aynı olduğunu GTA V 'in kitabını yazanlar bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…