Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Evet zaten ben daha önce de sızıntı görüntülerine demiştim. Bu oyun renk paleti ve ortamı gerçeğe yakın olacak diye.

Hype tavan yaptı. Oyun kocaman. Oyun tam benim hayal ettiğim tarzda. Denizin turkuaz rengi, adalar. Hayvan ortamları. Diyecek söz yok.

Oyunun grafikleri biraz tuhaf geldi renk paletinden kaynaklı sanırım yapay görünüyor.

Piyasasayi süpürecek ne NVIDIA'nin CUDA'si ne AMD'nin FSR'i hiçbirinin gücü yetmeyecek bu oyuna. Tüm internet cafeler yeni PC almak zorunda kalacak. 2025 de vaziyet alın bilgisayar dünyası alt üst olacak. Büyüksün rocstar.

Hocam yapabilecekleri Max grafik bu civarlardadır zaten, az dikkatli bakarsak özellik ışıklandırma kanadında RDR2'nin üzerine rahatça koyduklarını görürüz (genel grafik kalitesi) ve daha da koyamazlar. O ue5 demolarında alan dar ve gameplay olmadığından basıyorlar grafiği, aynısını GTA'da yapsan oyuna giremezsin bile ki yapamazlar o grafikleri bu tarz oyunlara. Sonra yok efendim beklentim beklentim ulen daha yeni görüyoz oyunu ne beklentisi arkadaş tamamen beğenmemek için başka bir şey olduğundan değil.

Fragmanı aşırı basit ve saçma ama gölge ve ışıklar mükemmel.

Bu arada fragman ile alakalı sızıntılar doğru çıkmış. Bir tane eleman Lucia'nın hapishaneden dışarıya baktığını söylüyordu mesela fragmanda da bunu gördük.

İlk pc mi ps mi acaba? 4060 i3 10100fli sistemde dlss açsın diye dua ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…