Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Fragman çok kalabalık, Watch Dogs havası var sarmadı beni ama güzel gibi de duruyor çok kararsızım.

Ön siparişe çıksa da çeksem hemen.
1700 falan olsa alırım da. 2k'dan fazla olur. Korsana çıkarsa işte.

Çok iyi bir optimizasyon lazım ya bir bakıma da. Yine de arkadaşlar çok abartmayın bence GTA V gibi 10 yaşında bir oyun var, 10 senede teknolojinin biraz gelişmiş olması gerekiyor, Cyberpunk bile çıkalı kaç yıl oldu yani. Bence günümüz sistemleri öyle veya böyle medium-high arası oynatacaktır, daha fazlası için tepe model donanımlar gerekecektir diye düşünüyorum. Sonra konsolların durumu da malumken bilmiyorum yani.

Birde bunlar 2025 diyorlar ama 2026 ya sarkıtırlar, belki de PC 'ye gelmesi 2027 'yi bulur. Rockstar Games bu, ne şımarık firma olduğunu biliyorsunuz.

Ben halen daha oyun görüntüsü mü yoksa bilgisayar yapımı mı anlamadım?

2025 olduğu için ps5 ve pc için aynı anda çıkarsa güzel olur.

1700 falan olsa alırım da. 2k'dan fazla olur. Korsana çıkarsa işte.
Maksimum 100 dolardan çıkar gibi bence, TR fiyatlandırmasıyla 80 dolara insa kafi. Ama o kadara bile çıkacağını zannetmiyorum ya, yabancılar için de 100 dolar büyük para. CS'de kasadan çıkarttığım M4 skini var baya pahalı direkt onu satıp beleşe çekicem

Şimdi linç yerim belki ama benim görüşüm hep yüksekti. Biraz linç yememek için 2024 sonları vs dedim ama bence şu an gerçek tahminimi söylüyorum.

Bu oyunun PC'ye gelmesi 2026 hatta 2027'yi bulabilir.

Bunlar Render görüntüleri, bu kadar heyecanlandık belki ama oyun çıktığında gördüklerimizin birçoğu olmayacak. Her oyunda yapılan bir olay bu.

Normalde Rockstar hiçbir zaman Render görüntü kullanmıyordu. Bu sene hep bir ilki yapıyor. Ayağına sıkmasa bari.

Ben Rockstar Games 'in yerinde olsam oyunu bedava yapar hilecilere de göz açtırmazdım. Oyunun içinde bir şeyler satma yoluna giderdim, hem onlar daha çok kazanırdı hem de millet korsan oynamak zorunda kalmazdı. Malum GTA V ertesi güne kalmadı bile.

Arkaplan hep çok kalabalık, asla yalnız kalmayacaksınız havası vermeye çalışmışlar. Bunun ne kadar güç istediğini herkes biliyor.

İşte fragman çıkana kadar milleti avutacaklar. Fragman 1-2-3 derken oyun çıkacak.

Belki dediğin gibi; Gameplay böyle olmayacak. Şu an bu oyunu kaldıracak sistem yok gibi duruyor çunkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…