Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

PC için 2026 diyorlar umarım gerçek değildir :/

Bu oyundaki NPC detayı PS6 da anca stabil çalışır, umarım konsollar 10 yıldır oyun dünyasını PAUSE ettiğinin kanıtı olur size bu videolar.

Fragmanı izledik bitti gitti, görevlerin sızıntısını falan izleyince ne anlamı kaldı be?

0.49'da alakasız bir bodycam kısmı var. Ne anlam çıkartmamız gerekiyor buradan? Ne amaçla koyulmuş o kısım merak ediyorum.

Evet, aynen öyle. Ama benim beklentimi karşıladı, aslında, çünkü daha fazla ne yapılabilirdi ki? GTA V 'te her şey varken. GTA V 'te oynayış hariç hemen hemen her şey var gerçekten, oyuncu eşleştirme sistemi, hileciler ve son yıllardaki optimizasyon problemi dışında GTA V hala kabul edilebilir zaten.

GTA V'e Libery City DLC getirseler keşke gözüyle bakıyorum yıllardır. Bu noktada da onlar için her şey hazır aslında.

Ne gördün ki beklentini karşılamadı, öyle inanılmaz hype yapılacak bir trailer yok karşımızda zaten. Grafik, yapay zeka, animasyon ve harita'dan 1-2'sini değiştirip 70 dolara her yıl oyun satan kaç şirket var. Sırf arabalar aynı diye o arabaları da 0'dan modellemediklerini de bilemezsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…