Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Cyberpunk 2077 çıkışı gibi hava vermesin de çıkışında .
Düzgün bir bilgisayarda oynadığım için oyundan oldukça keyif alabilmiştim. Koronavirüs sürecinde yine iyi bir iş çıkarmışlardı. Arada denk gelen saçma sapan hataları pek önemsemedim. Kalitesini The Witcher ve Mass Effect serileriyle aynı yerde tutuyorum. Son güncellemelerle daha iyi olduğunu söylüyorlar ama denemedim. GTA VI oyunu da muhtemelen Cyberpunk 2077’nin istediği gibi sistemler isteyecektir. Optimizasyon düzeltilebilir ama çıkış yapan bir oyunun hikayesini baştan yazmaları zor.

Xbox S acacaksa bu oyunu daha ne denir.

Hocam nereden öğrendiniz?

Twitter veya Instagram kaynıyor şu an. Bana çok bildirim geliyor atamıyorum.

Twitter veya Instagram kaynıyor şu an. Bana çok bildirim geliyor atamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Twitter veya Instagram kaynıyor şuan. Bana çok bildirim geliyor atamıyorum.
Şuan bende Twitter'da gördüm. Series S'e gelecekti zaten sadece PC ile birlikte mi çıkar diye düşünüyordum öyle birşey olmadı

Şu an bende Twitter'da gördüm. Series S'e gelecekti zaten sadece PC ile birlikte mi çıkar diye düşünüyordum öyle bir şey olmadı

Fragmanda gördüğümüz görüntüler acaba render mı dedirtiyor bana. Bazıları oyundan belli de bazıları çok abartılı geldi bana. Açacak PC yoktur herhalde şu an.

tamamen seçime bağlı olmaz Cyberpunk gibi
Bence bu açıdan çok zayıftı. Daha çok, yaptığınız görevler önemliydi. Seçimler birbiriyle bakışıyordu. Seçimler mi? İşte bunlar:
  • Evet.
  • Belki (evet).
  • Hayır (gizli evet).
  • Karakterinizin özel seçeneği (başta hayır ama yine evet).

Fragmanda gördüğümüz görüntüler acaba render mı dedirtiyor beni. Bazıları oyundan belli de bazıları çok abartılı geldi bana. Açacak PC yoktur herhalde şu an.
PC'ye sonradan çıkaracakları için en iyi optimizasyonu yapmaları gerekiyor. Dediğiniz benim kafamda da soru işareti bıraktı.

Fragmanda gördüğümüz görüntüler acaba render mı dedirtiyor bana. Bazıları oyundan belli de bazıları çok abartılı geldi bana. Açacak PC yoktur herhalde şu an.

Özellikle 0.56'daki görsellik garip derecede gerçekçi duruyor.

Seçime bağlı oyun yapmak çok zor iş. Eğer yaptığın her seçim aynı sonuca çıkmıyorsa her bir yol için hikaye dalları oluşturmak zorunda. Bundan dolayı Cyberpunk 2077 benim gözümde iyi iş başarmış bir oyun. Rockstar, GTA VI ile bu işe girmez bence. Tek düze yazdıkları hikaye için bile yıllarca uğraşıyorlarsa böyle seçime dayalı değişen bir hikaye için daha fazla uğraşmaları gerekir. Bu risk alınmaz bence.
Şuan bende Twitter'da gördüm. Series S'e gelecekti zaten sadece PC ile birlikte mi çıkar diye düşünüyordum öyle birşey olmadı
Ekonomik açıdan konsol ile PC'ye eş zamanlı çıkaracağını düşünen bazı arkadaşlar vardı. Kaçırdıkları nokta Rockstar'ın gelenekçi bir firma olmasıydı. Rockstar 20 yıl önce neyse hala aynı bence. Çizgisini hiç bozmak istemiyor. Bundan dolayı da yaptığı işler kaliteli oluyor.

Bundan ötesi zaten uzun bir uğraş gerektirir. Sizin anlatmak istediğiniz her seçimin hikayede farklı bir dal oluşturması. Bu çok zor. Bazı önemli kararlar haricinde evet, seçimler aynı yola çıkıyordu fakat bu bence eksik değil. Cyberpunk 2077, diğer seçime dayalı oyunlar ve interaktif oyunlara nazaran daha iyi bir iş çıkarmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…