Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

İlk başta bir sızıntı vardı. Twitter kısmında. Sonradan mecbur kalıp yayınladılar. Sızıntı videosu kalktı zaten.
Son 3 yıldır çoğu şirket için hep böyle oluyor zaten. Twitter'da sızıyor. Sonra aradan bir kaç saat geçince şirket kendi resmi olarak yayınlamak durumunda kalıyor.

Bu Rockstar Games'in kendi YouTube kanalı değil mi? Nasıl yalan oluyor, olay ne anlamadım?
Muhtemelen insanlar yalandır ya demeden önce fragmanı paylaşan kanala bakmayı bile düşünmüyor.

Muhtemelen insanlar yalandır ya demeden önce fragmanı paylaşan kanala bakmayı bile düşünmüyor.

Aslında olay böyle olmadı. İlk önce Twitter Sızıntısını koydum ben konuya. Sonra sızıntı telif yiyince ardından hemen fragman geldi. Bu sefer onu koydum.

O değil de haritanın ortaları çok boş ya o gol etrafında yerleşke beklerdim. Komple gölü saran ve aşağı doğru uzanan

Bu harita doğru olsa bile nihai değildir. Elbet koyarlar bence. Zaten yüz ölçümü olarak bayağı büyük duruyor. Haritanın bir başından bir başına gitmek zaman alacak gibi.

Bu harita doğru olsa bile nihai değildir. Elbet koyarlar bence. Zaten yüz ölçümü olarak bayağı büyük duruyor. Haritanın bir başından bir başına gitmek zaman alacak gibi.

Bence de öyle büyük ihtimalle buna çok benzeyecek zaten GTA 5'in haritasının yaklaşık 2 katı diyorlar o yüzden haritayı ortadan bölüp bakın az çok ne kadar olduğunu anlayacaksınız o gölün çevreleri çamur içinde kalan kadının olduğu yerden bir görüntü sol alttaki bataklık timsahların olduğu bölgelere ait görüntü en aşaüıdaki bağımsız yoluda fragmanda gördük uçakla geçilen sahne sol taraftaki kısım neresi tam çözemedim ama küçük bir yerleşke sızdırılan görüntülerdeki cafe soygununa ait olan yer olabilir.

O aşağıda ki küçük adalarla fragmanda ki adalar bir Kivrilis biçimine kadar Dediğim gibi o harita bu harita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…