Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Hocam ben bu duruma biraz saçma bakıyorum koca şirket 3 5 insanın direktifleriyle mükemmel olmaz bunlar baş isimler, büyük isimler evet doğru ama bu koca oyunlar bu 3 5 kişiden çıkmadı sadece evet belki yönetimde sorun olur belki senaryoda sorun olur ama GTA markası bir anda AC markası gibi yerleri öpmesi çok zor.

Sırf bu oyun için yeni bir sistem dizeceğim. Kötü olma ihtimali sıfıra yakın bu arada. Beklenti çok yüksek olsa da sektöre yeni bir soluk getireceği aşikar. Adamların ellerindeki en büyük marka GTA serisi. Yapımında 2 milyar dolar harcanmış bir oyundan bahsediyoruz. Firmanın açık dünya oyunlar konusundaki tecrübesi zaten belli. Oyun sektöründe açık dünyaya yön veren marka Rockstar'dır. Adamlar bir oyun yapar. Diğer firmalar yıllarca onun seviyesinde bir açık dünya koyamaz ortaya. Tam diğer firmalar yetişmeye başlamışken Rockstar yeni bir oyun çıkarır ve çıtayı tekrar 10 kat yukarı taşır. Bu oyun diğer bütün kısımlarda kaliteli işler ortaya koyup açık dünya tarafında ise hiçbir firmanın yapamayacağını yapar. Yine satışlar patlar gider. Fragmanda eleştirilecek bir yön yok. Zaten oldukça kısa ve oyunun neye benzeyeceği hakkında genel hatlarıyla bilgilendiren bir fragman olmuş. Detayları bilmeden teori üzerinden eleştiri yapmaya gerek yok. Grafikler zaten bambaşka bir seviye.

2025 olan şey nasıl 2024 oluyor hocam?
Daha platformlar resmi olarak trailer'da duyurulmadı bile.

Platformu duyurulmayan oyun (evet gayri resmi olarak konsollara çıkacağını biliyoruz) nasıl ön siparişe açılacak?

Biraz mantıksız bir "söylenti" olmuş. Rockstar, ön siparişe açacağı zaman bir trailer daha yayınlar ve trailer sonunda platform isimlerini görürüz. "Coming for PlayStation 5 and Xbox Series X|S" diye.

Bunun dışında ön siparişe açılacağını hiç düşünmüyorum. Tam tersi olursa da beni buraya etiketleyin.

Hocam o zamana kadar ekonomi nasıl olur acaba sistem dizeriz oyunu alamayız.

Ama hocam saç modellemesi çok kötü (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…