Graphgear 1000 vs Platinum Pro Use 171

Erwindert

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir Rapid Pro kullanıyorum fakat geçenlerde kalem yere düştü ve ucu yamuldu, sürekli uç kırıyor. Ayrica kalemleri seven biriyim o yüzden yeni bir tane alıp bunu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Ayrica bu iki kalemden başka bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz fakat Rotring ve Faber Castell Vario Lux olmazsa sevinirim.

Romantik olmak gerekirse şahsi favorim Graphgear olacaktır tasarım yönünden ama eğer seni bozmazsa bir de KuruToga Roulette'e bak derim.

Bunların ikisi de çizim kalemi. Soru çözmek için almıyorsan ikisini de alma. Kuru toga basic alabilirsin yazı için. Parana göre KS ve Metal varyasyonları da var. Bütçeye bağlı.

Uzun süredir Rapid Pro kullanıyorum fakat geçenlerde kalem yere düştü ve ucu yamuldu, sürekli uç kırıyor. Ayrica kalemleri seven biriyim o yüzden yeni bir tane alıp bunu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Ayrica bu iki kalemden başka bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz fakat Rotring ve Faber Castell vario Lux olmazsa sevinirim.

Graphgear 1000 derim. Şahsi 2 senedir, tanıdığımda daha uzundur kullanıyor ikimizde de en ufak problem yapmadı. Çok dengeli bir kalem. Çevremde çok kişide var. En ufak şikayet duymadım.

@FleiaX Kalemi seven adama kalemin cinsi ne fark eder ki? Zaten genel amaç kalem deneyimlemek. Soru çözmek için basit bir 2B kurşun kalem de alsa iş görür ona bakarsan.

@FleiaX Kalemi seven adama kalemin cinsi ne fark eder ki? Zaten genel amaç kalem deneyimlemek. Soru çözmek için basit bir 2B kurşun kalem de alsa iş görür ona bakarsan.
Dive, hexagonal, nero, s30, s20, kaweco special ve muhtemelen adını duymadığınız, sizden daha yaşlı vintage kalemlere sahibim. Kırtasiyede değil, online bile kolay kolay bulamayacağın bi mekanik kalem koleksiyonum var. Öğrenci arkadaşın en çok işine yarayacak kalemleri söyledim. Daha da basitçe söylemem gerekirse eğer, alacağı kalemlerle bir şey tecrübe etmeyecek. Basit çizim kalemleri ikisi de.

Son düzenleme:
Bunların ikisi de çizim kalemi. Soru çözmek için almıyorsan ikisini de alma. Kuru toga basic alabilirsin yazı için. Parana göre KS ve Metal varyasyonları da var. Bütçeye bağlı.
Soru çözmek için alacağım ve kuru togayi daha önce deneyimledim çok beğendiğini söyleyemem

Graphgear yerine düz Graph 1000 tercih edin bence. Metal olması uzun süreli kullanımda çok yoruyor. Eğer 0.5 kullanıyorsanız Pentel Smash alıp geçin.
0.5 kullanıyorum da pentel smash a da bir bakacağım

Dive, hexagonal, nero, s30, s20, kaweco special ve muhtemelen adını duymadığınız, sizden daha yaşlı vintage kalemlere sahibim. Kırtasiyede değil, online bile kolay kolay bulamayacağın bi mekanik kalem koleksiyonum var. Basit düşünen birisi için fark olmayabilir tabii. :) Öğrenci arkadaşın en çok işine yarayacak kalemleri söyledim. Daha da basitçe söylemem gerekirse eğer, alacağı kalemlerle bir şey tecrübe etmeyecek. Basit çizim kalemleri ikisi de.
Anladığım kadarıyla kalemlerle baya hasır nesirsiniz kuru toga haricinde bir öneriniz var mı

Soru çözmek için alacağım ve kuru togayi daha önce deneyimledim çok beğendiğini söyleyemem

0.5 kullanıyorum da pentel smash a da bir bakacağım
GG1000'i önermiyorum o zaman. Düşürdüğünde iki metali bağlayan plastik kırılıyor. 3D yazıcıyla parça çıkartabiliyorsun ama gerek yok. 171'i beğendiysen onu al. GG1000'in ağırlık merkezi de normal kalemlerden daha farklı bir şekilde üste kayıyor, farklı gelebilir.

Uzun süre kullanım için Graph1000 daha iyi olur ama haberin olsun. Tutuşu daha iyi. Ömürlük kalem arıyorsan P205 alabilirsin ama tutuşu graph1000 kadar iyi olmayabilir.

Ben metal grip önermiyorum pek. Elin terliyorsa veya uzun süre kullanacaksan sıkabilir seni.

GG1000'i önermiyorum o zaman. Düşürdüğünde iki metali bağlayan plastik kırılıyor. 3D yazıcıyla parça çıkartabiliyorsun ama gerek yok. 171'i beğendiysen onu al. GG1000'in ağırlık merkezi de normal kalemlerden daha farklı bir şekilde üste kayıyor, farklı gelebilir.

Uzun süre kullanım için Graph1000 daha iyi olur ama haberin olsun. Tutuşu daha iyi. Ömürlük kalem arıyorsan P205 alabilirsin ama tutuşu graph1000 kadar iyi olmayabilir.

Ben metal grip önermiyorum pek. Elin terliyorsa veya uzun süre kullanacaksan sıkabilir seni.
Evet elim çok terliyor bu dediğiniz kalemlere bir bakacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı