Graphics 630 - i3 7100 sistemde düşük FPS

file:///C:/Users/Mustafa%20Can/Downloads/Ramaxel%20RMUA5110KE68H9F-2400.html

Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatman iyi olur. Şu an sistem donmaya devam ediyor mu? Görev yöneticisi, performans sekmesinden bellek kullanımını kontrol eder misin?
file:///C:/Users/Mustafa%20Can/Downloads/Ramaxel%20RMUA5110KE68H9F-2400.html
detaylı görünümü reis yeniden başlatim devam edecekmi

Göremiyoruz biz bunu. Ekran Alıntısı Aracı'nı kullan. Sol alttan görsel yükle kısmından yükle.
Tmm reis yapıyorum hemen

Göremiyoruz biz bunu. Ekran Alıntısı Aracı'nı kullan. Sol alttan görsel yükle kısmından yükle.
buyrun

Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatman iyi olur. Şu an sistem donmaya devam ediyor mu? Görev Yöneticisi, performans sekmesinden bellek kullanımını kontrol eder misin?

Sistemi yeniden başlattım eskisine göre iyi biraz daha erken giriyor kasma azaldı ama hala akıcılık falan yok 2 hafta önceki gibi değil

bulabildin mi birşeyler

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-12_144808585.png
    resim_2023-11-12_144808585.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,7 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Attığım SSD'yi alıp, Windows 10 kurun.

Onu alacağım da alternatif çözüm yolu var mı onu demiştim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatman iyi olur. Şu an sistem donmaya devam ediyor mu? Görev yöneticisi, performans sekmesinden bellek kullanımını kontrol eder misin?
Yine aynısı oldu kasıyor ve drop giriyor yine

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı