Graphite 230T Mi Z11 Plus + Vs 650 Mi ?

cayli73

Megapat
Arkadaşlar, Graphite 230T mi önerirsiniz, Z11 veya Z3 Plus + Vs 650 mi önerirsiniz ? Nedenini açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle cevap Graphite 230T 80+ 650W

1- Graphite ürününde VGA boşluğu 450mm iken, Z11 Plus ürününde 290mm.
2- Graphite ürünü daha geniş ve daha iyi hava akımı sağlanıyor. Kablo saklama yuvaları ve genişliği Z11 Plus'a göre daha iyi.
3- Graphite ürünü daha sade ve şık duruyor. Ayrıca ön ve arkadaki fanlar Z11 Plus'a göre daha iyi ve daha iyi hava akımı sağlıyor.

Benim görebildiklerim bunlar.

Aynen Neutral kardeşimin dediği gibi 230T 650W. Bir aya yakın süredir kullanıyorum. Ön iki fan var. Fanlar sessiz ve gayet iyi hava dolaşımı sağlıyor. Ön panelde iki usb 3.0 olması, hdd üstü dört adet ssd yuvası olması ve ekran kartı açısından kasa uzunluğu artıları.

Eminiz, 450mm boşluğu var. 230T alacaksan tabi ki, ikisinden daha kaliteli ve daha iyi.

Gösterdiğim gibi, alt kısım 320mm destekliyor. Onların anlatmak istediği o.

Spec-02 alacaktım oda küçükmüş sanırım, ozaman başka kasaya bakmama gerek yok Graphite 230T'yi alayım
@Silinen üye

Kafamda tek soru işareti anakart kaldı MSI Z87-G45 Gaming alacam fakat chipset eski bu saatten sonra alınmaz diyolar?
@Silinen üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…