Graphite 230T Mi Z11 Plus + Vs 650 Mi ?

Dostum Corsair'ın yeni çıkarmış olduğu spec 02 modelini aldım, içinin genişliği güzel ekran kartı bakımından bir problem olmaz, sağlamlık açısındanda Corsair kalitesini ortaya koymuş olan bir firma yamulma gibi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Eksi olarak tek diyebileceğim profesyonel bir sıvı soğutma kasada yer açısından bir sıkıntı çıkaracaktır.

Cevabını çok önceden yazmıştım.

Z97 ile Z87 arasında güncellikten başka fark yok. İki seri de canavar gibi yoluna devam ediyor. Ayrıca Z97, H97 anakartlar için "Broadwell desteği var" deniyor fakat Broadwell'in amacı zaten mobil sektör olacak. Masaüstü sektöre yönelmesi, insanların direk Broadwell'e geçeceği anlamına gelmiyor. Aldığınız bir i5-4460/i5-4690 işlemci bile sizi 3-4 sene yarı yolda bırakmayacak, neden Broadwell düşünesin ki?

Intel'in Skylake işlemcilerini Z97 anakartlar destekleseydi onu alın derdim fakat Skylake ürünleri 1151 soket ile çıkacak.

Sonuç: Z87-G45 seç, yoluna devam et.

Doğru söylüyosun hocam yanında mausede veriyolar tercihim Z87-G45 olacaktır. Kasa olarak kafama takılan 230T alacaktım fakat küçük diyorlar Z3 Plus bile daha iyi diyolar Xigmatek Assasin yada Shockwave al diyolar bu konu hakkındada beni aydınlatırmısınız?
@Silinen üye

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı