Gravastar Mercury K1 Pro alınır mı?

Hocam switch kalitesi nasıldır yani 7000 TL'ye daha kaliteli switch kullanan bir klavye var mı?

Şu nasıl hocam bilginiz var mı klavye ile takım olur diye düşünüyorum.

Hocam gravastar ekipmanlar almak yerine aynı fiyata daha kaliteli ürünler almanız daha mantıklı olur. Adamların performans kalite gibi kaygıları yok sadece gösteriş üzerine fiyata kıyaslayınca.

Ca9an hocamın önerdiği ekipmanlardan birini tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır gravastarı boş verin bence her şey görüntü değil sonuçta.

Hocam switch kalitesi nasıldır yani 7000 TL'ye daha kaliteli switch kullanan bir klavye var mı
Cherry, Akko, Gateron gibi top tier switchlerle yarışabilir mi bilmiyorum ama hiç kısa sürede çift tıklama yada yay sesi sorunu yaşayan görmedim hocam kullananlar arasında.

Hocam switch kalitesi nasıldır yani 7000 TL'ye daha kaliteli switch kullanan bir klavye var mı?

Şu nasıl hocam bilginiz var mı klavye ile takım olur diye düşünüyorum.

Yani ben markaya gram güvenemiyorum. Siz abartı şekil istiyorsunuz. Bu ikisine bakılabilir ama ikisini de çok incelemedim.

Pathfinder özelleştirilebildiğinden istediğiniz şekile gelebilir.

Bu tarz gösterişli önerebileceğiniz bir model var mı peki desenli sade almak istemiyorum.

Hocam gravastar gibi garip tipte ekipman üreten firma onlardan başka görmedim ki bence çok çirkin bir tasarımı var.

Çok görünüş istiyosanız ama bunun yanında performans ve fiyat olarak kıyaslayınca hak etmeyen bir ekipman istiyosanız gravastar alabilirsiniz benim kendi fikrim bu yönde.

Örnek vermek gerekirse rawm leviathan V4 attığınız gravastardan kat kat iyi kağıt üstünde ama birinin fiyatı diğerinin 2 katı hocam.

Hocam ekstra fantastik bir de böyle bir ürün var ARYE RCC-1 Wireless Mouse

Ki bu ürün bile pek tavsiye edeceğim ürünlerden değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…