Gravastar Mercury K1 Pro alınır mı?

Yani sade bir şey istiyorsan öneririm hocam.

V3 Pro faker Edition'dan iyisi var mı arkadaşıma sordum marka kullan dedi direkt zaten V3 Pro en iyilerinden dedi aktif olarak Superlight ilk versiyon kullanıyorum sizce ne yapmalıyım ya da hiç almayıp sadece klavyemi alsam çok eskidi ama switchleri değişmişti garantiden hala iyi.

V3 Pro faker Edition'dan iyisi var mı arkadaşıma sordum marka kullan dedi direkt zaten V3 Pro en iyilerinden dedi aktif olarak Superlight ilk versiyon kullanıyorum sizce ne yapmalıyım ya da hiç almayıp sadece klavyemi alsam çok eskidi ama switchleri değişmişti garantiden hala iyi.

Ben Razer Logitech gibi markaları bırakalı 3-4 sene oldu pek tavsiye etmem doğrusu.

Fiyatı çok fazla bana göre. Lamzu Paro ile aralarında bir fark yok.

Fiyatı çok fazla bana göre. Lamzu paro ile aralarında bir fark yok.

1764357967452.png

Klavye aldım hocam ya hoşuma gitti vallahi bir de alien falan seviyorum ben herhalde ondan içine aldı beni mouse olarak Superlight biraz daha götürsün ileride bakacağım. Bu arada klavye genel olarak 8500-10000 civarında oluyordu 7K görünce düşündüm yoksa 10k vermezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı