Gravel bisiklet alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Ben 5 senedir mtb kullanıyorum şehir içinde ve ara sıra da toprak yollarda. Gravel bisiklet düşünüyorum bu aralar. Çok zor mu bu bisikletleri kullanması? Şehir içinde a noktasından b noktasına gitmek için almak istiyorum. Ara sıra şehir dışında 100-150 km uzaklara da götürebilsin beni istiyorum.

Ve bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modeller pahalı geliyor bana ama Gravel bisiklet bence gayet de alınır. Yol bisikleti taşlı, kumlu yerlerde çok kayıyor. Dengede durmak imkansız. 2 haftadır köydeyim, süreyim diye getirdim bisikletimi. Anayola çıkana kadar canım çıkıyor, her yer taş. Benim de gravel tarza geçiş yapasım var bir süredir.

Bu modeller pahalı geliyor bana ama Gravel bisiklet bence gayet de alınır. Yol bisikleti taşlı, kumlu yerlerde çok kayıyor. Dengede durmak imkansız. 2 haftadır köydeyim, süreyim diye getirdim bisikletimi. Anayola çıkana kadar canım çıkıyor, her yer taş. Benim de gravel tarza geçiş yapasım var bir süredir.
MTB'ye kıyasla çok daha az yorucu olur değil mi? Lastikleri biraz kalın oluyormuş çünkü.

MTB'ye kıyasla çok daha az yorucu olur değil mi? Lastikleri biraz kalın oluyormuş çünkü.
Daha az yorucu olur çünkü oturma şekli uzun sürüş için daha ideal. Lastikleri default olarak MTB'den biraz daha ince. Bir de daha hafifler MTB'lerden.

Ben g0 almıştım geçtiğimiz kış, hala sürme fırsatım olmadı :D Aslında fırsatım oldu, ama bilinmemezlik korkusundan bir adım atamadım. En sonunda lastik havaları indi durduğu yerden, şimdi pompa arıyorum presta sibopa uygun :D
Konusu açılmışken, El Pompası - Siyah - 100 şu presta siboplu tekerlerim için iş yapar mı acaba ya bilen var mıdır?

Ben g0 almıştım geçtiğimiz kış, hala sürme fırsatım olmadı :D Aslında fırsatım oldu, ama bilinmemezlik korkusundan bir adım atamadım. En sonunda lastik havaları indi durduğu yerden, şimdi pompa arıyorum presta sibopa uygun :D
Konusu açılmışken, El Pompası - Siyah - 100 şu presta siboplu tekerlerim için iş yapar mı acaba ya bilen var mıdır?
Yapar hocam.

Bilemiyorum sizin bisiklete uygun mu ama bundan (Dechatlon'daki) almıştım ben. Bir kere işim düştü, onda da elimde kaldı. Giyo'nun el pompası var şu an, yıllardır sapasağlam.

Tam da bu var bende. Alalı beş sene kadar olmuştur. Dechatlon'daki modeli sonradan almıştım, Giyo'yu kaybetmiştim o zamanlar ama buldum sonradan :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı