Gravel bisiklet alınır mı?

Bilemiyorum sizin bisiklete uygun mu ama bundan (Dechatlon'daki) almıştım ben. Bir kere işim düştü, onda da elimde kaldı. Giyo'nun el pompası var şu an, yıllardır sapasağlam.

Tam da bu var bende. Alalı beş sene kadar olmuştur. Dechatlon'daki modeli sonradan almıştım, Giyo'yu kaybetmiştim o zamanlar ama buldum sonradan
:D İyi olmuş bulmanız, sevindim :D Tamamdır o zaman buna bakayım ben sağolun. Peki hiç yapmadım da, presta ucu var galiba bu pompanın yanında gelen, onu takıp benim sibop kapağını çıkartıp oraya mandallayarak hava basıyoruz sanırım değil mi? Zor mudur acaba :D Bir de ne kadar hava bastığımı tekeri sıkarak mı anlayacağım manuel olarak :D Tekerin üstünde bir değer var da çünkü, ona göre bastığımı nasıl anlayacağım acaba

:D İyi olmuş bulmanız, sevindim :D Tamamdır o zaman buna bakayım ben sağolun. Peki hiç yapmadım da, presta ucu var galiba bu pompanın yanında gelen, onu takıp benim sibop kapağını çıkartıp oraya mandallayarak hava basıyoruz sanırım değil mi? Zor mudur acaba :D Bir de ne kadar hava bastığımı tekeri sıkarak mı anlayacağım manuel olarak :D Tekerin üstünde bir değer var da çünkü, ona göre bastığımı nasıl anlayacağım acaba
Ben o kadar anlamıyorum aslında :( Hava basması kolay ama kollar yoruluyor tabi biraz. Ben lastiği elimle sıkarak anlamaya çalışıyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı