Graveyard Keeper Cheat Engine ile hile yapmak

453281

Hectopat
Selam, tek kişilik oyunlarda hile kullanmayı seviyorum. Hem zamandan tasaruf etmemi sağlıyor hem de beni daha çok mutlu ediyor. Rica ediyorum "oyunda hile kullanımı oyunun zevkini kaçırır"cı tayfa yazmasın. Kimsenin emeğine kastetmiyorum. Parayla aldığım tek kişilik oyunları hileli oynamayı seviyorum sadece. İnternette çokça trainer var fakat bilgisayarıma trainer yüklemek istemiyorum. Türkçe yaması bile .exe olduğu için ortalama İngilizcemle oynamaya çalışıyorum oyunu. Benim merak ettiğim bu oyunda Cheat Engine kullanabilen insanlardan bilgi almak. Ben bildiğim 1-2 şeyi denedim ama olmadı. Yapan varsa nasıl yaptığını anlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o oyunu biliyorum. Doğru hatırlıyorsam, Cheat Engine ile hile yapabilmiştim.

Hocam bi klavuz yaptım, ama hile olduğu için ban yermiyim ki?

Son düzenleme:
Programa girin ve sol usteki bilgisayara tıklayarak oyununuzu seçin.

1. Neyi çogaltmak istetiginizi hedefleyin.

2. Cheat Engine'da varsayılan sayıyı girin.

3. O eşyayi oyunun içindeyken azaltın ya da arttırın. (Not: Eğer soldakı kutuda çok az satır çıktıysa 6. adıma atlayınız).

4. Degişen rakamı girin.

5. Oyunda tekrar azaltın ya da arttırın.

6. Programa tekrar girin, ve solda ki sayılara bakın, güncell rakamınızla uyuşanları cift tıklayarak alt bolmeye alın.

7. Alt bolmedeki rakamlara (sayılarına) tıklayın ve dilediginizi yapın. (Sadece birini 9999 yaptıysanız ve olmuyorsa diğer rakaları deneyin).

Çaylakça anlatım oldu ama neyse anlarsınız umarım.

Programa girin ve sol usteki bilgisayara tıklayarak oyununuzu seçin.

1. Neyi çogaltmak istetiginizi hedefleyin.

2. Cheat Engine'da varsayılan sayıyı girin.

3. O eşyayi oyunun içindeyken azaltın ya da arttırın. (Not: Eğer soldakı kutuda çok az satır çıktıysa 6. adıma atlayınız).

4. Degişen rakamı girin.

5. Oyunda tekrar azaltın ya da arttırın.

6. Programa tekrar girin, ve solda ki sayılara bakın, güncell rakamınızla uyuşanları cift tıklayarak alt bolmeye alın.

7. Alt bolmedeki rakamlara (sayılarına) tıklayın ve dilediginizi yapın. (Sadece birini 9999 yaptıysanız ve olmuyorsa diğer rakaları deneyin).

Çaylakça anlatım oldu ama neyse anlarsınız umarım.
Hocam mantığını biliyorum Cheat Engine in fakat oyunda veri türü olsun, eşit-büyük-küçük ince ayarlarını bilemedim. internette de hazır .crt dosyası veriliyor. Anlatım yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı