H haklkmn Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Graveyard keeper Türkçe yama 1.407 sürümü için var mı?
L librariem Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 Brom bir çözüm bulabildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS H haklkmn Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 librariem dedi: Brom bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok herhalde önceki sürümleri yükleyince de oyun açılmıyor Artı 0 Eksi
librariem dedi: Brom bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok herhalde önceki sürümleri yükleyince de oyun açılmıyor
L librariem Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 @Charlotth ellerinize sağlık yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. @haklkmn kankam yamayı yapmışlar. İndirebilirsin. Artı 0 Eksi
@Charlotth ellerinize sağlık yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. @haklkmn kankam yamayı yapmışlar. İndirebilirsin.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 6 Temmuz 2023 #5 librariem dedi: @Charlotth ellerinize sağlık yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. @haklkmn kankam yamayı yapmışlar. İndirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Keyifli oyunlar dostum. Artı 0 Eksi
librariem dedi: @Charlotth ellerinize sağlık yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. @haklkmn kankam yamayı yapmışlar. İndirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Keyifli oyunlar dostum.
A Aspis Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #6 VirusTotal'de aratınca virüs gösteriyor Artı 0 Eksi
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 13 Temmuz 2023 #7 False positive, virüs yok içiniz rahat olsun. Bkz: Rehber: Yanlış pozitif (false positive) nedir? Artı 0 Eksi
panzer4saticisi Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #8 Merhaba, MacOS kullandığım için .exe çalıştıramıyorum, level ve resources.assets dosyası olarak atabilir misiniz? Veya artık hangi assetler varsa içinde. Artı 0 Eksi
Merhaba, MacOS kullandığım için .exe çalıştıramıyorum, level ve resources.assets dosyası olarak atabilir misiniz? Veya artık hangi assetler varsa içinde.
BAY Bilal Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #9 Merhaba ben yamayı indirdiğimde açılmıyor hata veriyor. neden olabilir acaba Artı 0 Eksi
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 11 Ekim 2023 #10 BAY Bilal dedi: Merhaba ben yamayı indirdiğimde açılmıyor hata veriyor. neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla... Ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
BAY Bilal dedi: Merhaba ben yamayı indirdiğimde açılmıyor hata veriyor. neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla... Ne hatası alıyorsunuz?