Graveyard Keeper Türkçe yama 1.407 sürümü için var mı?

haklkmn

Hectopat
Daha fazla  
Graveyard keeper Türkçe yama 1.407 sürümü için var mı?

Emek hırsızı yapmıyorum. Programdan cogu kisi yama yapamiyor o yüzden dosya olarak ekledim. Bozuk program o yüzden. Sen koy link olarak.
Konu başlığına baktın mı? Senin attığın v1405 Charlotun dediği v1407 yani en güncel sürüm. Biri yanlışlıkla eski sürümü indirmesin diye söylüyorum.

Konu başlığına baktın mı? Senin attığın v1405 Charlotun dediği v1407 yani en güncel sürüm. Biri yanlışlıkla eski sürümü indirmesin diye söylüyorum.
hayır 1407 idi ama programda sorun yokmus onun için kaldırdım sonra bu ceviri kac tane adamın elinden gecdi onun için sıtınkı yasamasınlar diye yaptım program calısıyor saolsunlar oyunu türkceye cevirenler var olsun

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-01 094611.png
    24 KB · Görüntüleme: 208
7ZIP'i indirip kurun. Sağ üstten "sıfırla"ya basın düzelir. Discord'da duyurusunu geçtik bu sorunla alakalı.

O duyuruyu gördüm ve yaptım hocam fakat sorun devam ediyor, 7ZIP kurdum Launcher'i açtım sıfırla dedim güncellendi yeniden başlatılıyor yazdı açıldı aynı ekran.

O duyuruyu gördüm ve yaptım hocam fakat sorun devam ediyor, 7ZIP kurdum Launcher'i açtım sıfırla dedim güncellendi yeniden başlatılıyor yazdı açıldı aynı ekran.

Olması lazım 2 3 kere sildim tekrar yükledim biraz bekledim acılmısdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…