Graveyard Keeper Türkçe yama yok

Buldum hocam bir ekip yama işini üstlenmiş. Lakin bazı cümleler henüz çevrilmemiş oyun zevkini baltalamıyor kesinlikle. Ben bunu kullanıyorum.
Teşekkürler hocam indirip kontrol edeceğim.

Buldum hocam bir ekip yama işini üstlenmiş. Lakin bazı cümleler henüz çevrilmemiş oyun zevkini baltalamıyor kesinlikle. Ben bunu kullanıyorum.
Merhaba, çeviriyi devraldığımızda İngilizce kalan metinler olduğunu fark ettik. Elimizdeki projeler azaldıkça eksik kalan metinleri de çevirip güncelleyeceğiz.

Hocam projelerinizi nereden takip edebiliriz?
Discord ve internet adresimiz var.
(Discord linki atılmıyor) Launcher'da Discord bağlantımız var. Oradan katılabilirsiniz.
Çoğunlukla Discord'dan duyurular yapıyoruz.

Discord ve internet adresimiz var.
(Discord linki atılmıyor) Launcher'da Discord bağlantımız var. Oradan katılabilirsiniz.
Çoğunlukla Discord'dan duyurular yapıyoruz.
Teşekkür ederim hocam iyi çalışmalar.

Merhaba, çeviriyi devraldığımızda İngilizce kalan metinler olduğunu fark ettik. Elimizdeki projeler azaldıkça eksik kalan metinleri de çevirip güncelleyeceğiz.
Merhabalar çeviriyi indirip açmaya çalıştığımda "autolt error" diye bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Farklı bilgisayardan da denedim olmadı. Acaba varsa .exe yerine dosyalar mevcutsa atabilir misiniz?

Merhabalar çeviriyi indirip açmaya çalıştığımda "autolt error" diye bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz. Farklı bilgisayardan da denedim olmadı. Acaba varsa .exe yerine dosyalar mevcutsa atabilir misiniz?
Merhaba, işletim sisteminiz nedir? Genelde bu sorun Win 7, 8 veya 8.1'de oluyor.
Dc linki atamıyorum. Sitemizden dc adresimiz var. Oradan ulaşın. Yardımcı olmaya çalışalım.

Buldum hocam bir ekip yama işini üstlenmiş. Lakin bazı cümleler henüz çevrilmemiş oyun zevkini baltalamıyor kesinlikle. Ben bunu kullanıyorum
yükledim açarken şifre istiyor şifreyi biliyorsan soyleyebilirmisin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı