Gravix 5A kasa alınır mı?

240mm BitFenix cube daha iyi soğutur hocam, 360mm olsa bile Thermalright Aqua Elite pek de ahım şahım bir soğutucu değil ama BitFenix cube serisi oldukça başarılı.

ASUS'un BIOS'u biraz daha iyi bir de bir tık malzeme kalitesi farkı ama BIOSTAR'da güzel.

Fiyat farkı oldukça az ve Thermalright soğutma konusunda gayet iyi olduğu için onu tavsiye ettim. BitFenix hakkında bir bilgim yok genelde kasalarda kulanılıyor ve pek tavsiye edilmiyor.

Son düzenleme:
Ben de aldım. Ekran kartı kasanın fanlarına çok çok yakın oldu. Senin kasada böyle bir durum var mı. Ben iade ettim senin kasadan olan haliyle tekrar alacağım.
IMG-20250725-WA0010.jpg

Nasıl hocam memnun musunuz?

Hangi kasayı aldınız?
Akvaryum görünümlü olan. Orijinal hazır sistemin kasası değil sonradan ekleme.

@MuptezelRakun041 Sorun mu bilmiyorum ama o kadar yakın olması benim gözümle hoşuma gitmedi.

@Sameturyo fanları ön panelde olan kasada böyle bir problem yok değil mi 5070 ti aldıysan.

Akvaryum görünümlü olan. Orijinal hazır sistemin kasası değil sonradan ekleme.

@MuptezelRakun041 Sorun mu bilmiyorum ama o kadar yakın olması benim gözümle hoşuma gitmedi.

@Sameturyo fanları ön panelde olan kasada böyle bir problem yok değil mi 5070 ti aldıysan.
Benim kasada ön tarafta duruyor fanlar o yüzden pek bir sorun yok tek bir tane dışında.

Nasıl hocam memnun musunuz?

Hangi kasayı aldınız?
Genel olarak memnunum tek sorun micro atx anakart olduğu için ekran kartı hard disk takılacak yerin üzerine geliyor o yüzden elimdeki hddyi takamıyorum o kadar.

Benim kasada ön tarafta duruyor fanlar o yüzden pek bir sorun yok tek bir tane dışında.

Genel olarak memnunum tek sorun Micro ATX anakart olduğu için ekran kartı hard disk takılacak yerin üzerine geliyor o yüzden elimdeki HDD'yi takamıyorum o kadar.

Bende Eylül'e kadar indirim bulamazsan 5070 Ti ile alacağım. Ekran kartının sıcaklıklarından memnun musunuz ve kaç derecelere çıkıyor?

Genel olarak memnunum tek sorun micro atx anakart olduğu için ekran kartı hard disk takılacak yerin üzerine geliyor o yüzden elimdeki hddyi takamıyorum o kadar.
Tek bir tane dışında derken. Benim attığım foto gibi bir fana çok mu yakin

Tek bir tane dışında derken. Benim attığım foto gibi bir fana çok mu yakin
anakart ile alakalı hdd girişlerinin kapatıyor ekran kartı anakart micro atx aldım diye o kadar

Bende Eylül'e kadar indirim bulamazsan 5070 Ti ile alacağım. Ekran kartının sıcaklıklarından memnun musunuz ve kaç derecelere çıkıyor?
Şuan last of us 2 oynuyorum her şey full ayarlarda 60-65 arası gidip geliyor. Birde kasa çok açık yerde değil daha açık yerde olsa daha az ısınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı