Gravix 5A RTX 5070 sistem alınır mı?

Squaril

Hectopat
Daha fazla  
45-50K TL civarında bir bütçem var. Aklımda olan bilgisayarı aşağıya bırakıyorum. Başka tavsiyeniz varsa okumaktan memnun olurum. Ayrıca aşağıda linkini vermiş olduğum sistemde ASUS Prime anakarta geçiş yapmalı mıyım? Ekstradan, sıvı soğutmada 240mm yerine 120mm kullanımında sıcaklıklar ne kadar oynar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu almayı düşünüyorum alınabilecek en ucuz 5070 sistem bu bence alabilirsin sadece kasayı Vento yapsan yeterli başka bir değişikliğe para harcamana gerek yok.

İlla 50k olsun diyorsan böyle de alabilirsin.
Gözükmemiş yaptığım değişiklikler hemen düzeltiyorum.

Ben bunu almayı düşünüyorum alınabilecek en ucuz 5070 sistem bu bence alabilirsin sadece kasayı Vento yapsan yeterli başka bir değişikliğe para harcamana gerek yok.

İlla 50k olsun diyorsan böyle de alabilirsin.
Gözükmemiş yaptığım değişiklikler hemen düzeltiyorum.

Gözüküyor mu acaba?

İlla 50k olsun diyorsan böyle de alabilirsin
50'ye hiç çıkmamak daha iyi olur benim için. Ekstrem durum o. Neden vento alayım? Ayrıca sıvı soğutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir ara 120mm idi 240mm'ye çıkarmışlar default halini. 240 olarak mı tutmalıyım yoksa 120'ye geri çeksem çok sorun yaşar mıyım?

Gözüküyor mu acaba?
Hayır gözükmüyor ekran görüntüsü atmanız daha iyi olur

50'ye hiç çıkmamak daha iyi olur benim için. Ekstrem durum o. Neden Vento alayım? Ayrıca sıvı soğutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir ara 120mm idi 240Mm'ye çıkarmışlar default halini. 240 olarak mı tutmalıyım yoksa 120'ye geri çeksem çok sorun yaşar mıyım?

Vento daha kaliteli ve bilindik bir marka ek olarak 850wat sizi ömür boyu götürecektir ek olarak soğutucuyu düşürmeye gerek yok bence 240mm sizi uzun bir süre götürecektir bu fiyata zaten 240mm koymaları bile çok 700TL için düşürmeye gerek yok diye düşünüyorum.

50'ye hiç çıkmamak daha iyi olur benim için. Ekstrem durum o. Neden vento alayım? Ayrıca sıvı soğutma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir ara 120mm idi 240mm'ye çıkarmışlar default halini. 240 olarak mı tutmalıyım yoksa 120'ye geri çeksem çok sorun yaşar mıyım?

Hayır gözükmüyor ekran görüntüsü atmanız daha iyi olur
1751904621703.png

Sistem evet genel bağlam iyi olabilir fakat fiyatı bi tık pahalı geldi bana. Şu sistem ram 32gb yapılıp alınırsa çok daha dengeli ve iyi olur.

Sıvı soğutmadan ötürü Gravix'i tercih ettim. Onun dışında neredeyse tamamen aynı bilgisayar olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı