Gravix 5A sistem alınır mı?

Ümit Rahim

Kilopat
Bir YouTube kanalında agörmüştüm sistem özellikleri şu şekildeydi acaba bunu alsam sorun olur yani fikirlerinir nelerdir?
Uzun vadede problem falan çıkar mı?

1751063624358.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı değiştirin. Ve sıvı soğutmaya gerek yok, Thermalright Peerless Assassin 120 SE bolca işinizi görür, ve size para da kalır. 5070 pekte iyi bir ekran kartı değil, sadece teknolojisi baya iyi, Multi Frame Generation kullanacak iseniz kuvvetli bir şekilde bir kontrolcü ile oynamanızı öneririm. KB+M ile gecikme manyak belli olur.

Anakartı değiştirin. Ve sıvı soğutmaya gerek yok, Thermalright Peerless Assassin 120 SE bolca işinizi görür, ve size para da kalır. 5070 pekte iyi bir ekran kartı değil, sadece teknolojisi baya iyi, Multi Frame Generation kullanacak iseniz kuvvetli bir şekilde bir kontrolcü ile oynamanızı öneririm. KB+M ile gecikme manyak belli olur.
Sadece sıvı soğutma gördüm özelleştirmede.

Peki hocam anakarti öyle yaparsak genel olarak sistem uzun ömürlü olur mu çünkü daha sonrasında değiştirme imkanım zor olur da. Aslında dediğiniz gibi soğutucu kaldirsak kendim ekstra alabilirsin ama sonradan alabilirim sanırım onu
Bios'u daha iyi. Uzun bi sürede böyle kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Soğutucuyuda kaldırma seçeneği göremedim dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı