Bazı sitelerde alıcıya ilk 14 gün içinde iade hakkı tanınıyor ama burada öyle bir ibare göremedim. Alt bölümde numaraları var oradan destek sağlıyorlar. Sorun çıkacağını zannetmiyorum. Şimdiden hayırlı olsun, bana da sistemi inceledikten sonra geri bildirim yaparsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim sıvı soğutma alacağım, bu arada normalde biliyorum Sinerji iyi site ama iade vb. sorunlar yaşar mıyım yaşarsam ne yapmalıyım?
Bazı sitelerde alıcıya ilk 14 gün içinde iade hakkı tanınıyor ama burada öyle bir ibare göremedim. Alt bölümde numaraları var oradan destek sağlıyorlar. Sorun çıkacağını zannetmiyorum. Şimdiden hayırlı olsun, bana da sistemi inceledikten sonra geri bildirim yaparsanız çok sevinirim.
İlerde işlemci yükseltmeyi düşünmüyorsanız 500 TL düşüp DeepCool'un AG400 hava soğutucusunu alabilirsiniz o da performanslı. 7500F için benzer sıcaklık değerleri olacaktır. Ek olarak seçtiğiniz sıvı soğutucudaki fanların RPM değerlerini yükselttiğinizde ses yapabiliyor ve sıvı soğutucu olduğu için de ekstra bakım gerektirecek. Şöyle söyleyeyim iki soğutucu da o işlemci için yeterli. Sıvı soğutucu sadece ileride işlemciyi yükseltirseniz işe yarayacak.Destek sağlarlar umarım, babamı zor ikna edeceğim çünkü bu siteden almaya.
Yılda bir kez bakım yeterlidir. Sıvı soğutucular daha çok 5800x3d gibi soğutması oldukça zor olan işlemcilerde kullanılır. Sıvı soğutucu alacaksanız 240mm'den aşağısını almamalısınız. Aynı fiyata daha iyi performans veren hava soğutucuları oluyor. Buradaki LE520 sıvı soğutucu 240mm ama yüksek RPM değerlerinde sesli çalıştığına dair şikayetler var. Kronik bir sorun olabilir veya sadece yüksek değerlerde öyledir. Burada en sessiz çalışan cooler master masterliquid ML240L olacaktır fakat DeepCool hava soğutucusuna göre 3 bin TL daha pahalı. Benim size önerim ilk başta deepcool hava soğutucusunu tercih edin. 7500F ısınıyor fakat kaliteli bir hava soğutucusuyla halledilebilir, buradaki gibi. Sıvı soğutucu alsanız da hava soğutucusu ile benzer sıcaklık değerlerini gösterecek. Hava soğutucuları da öyle fazla bakım gerektirmez ve sessiz çalışırlar.Otomatik ayarlarda kullanmak istiyorum işlemci sıcaklığına göre.
Ne sıklıkla bakım yapmam gerek sıvı soğutmaya?
Genel olarak hangisi daha sessiz?
Fiyattan bağımsız olarak sizce hangisini almalıyım?
Kasayı mecburen Corsair seçmeniz gerekicek zaten, 650W PSU dayanmaz bu sisteme. Soğutucu olarak 5. sıradaki cooler Master hyper 212'yi ya da sıvı soğutucu olan ML240L'yi seçebilirsiniz. Para sıkıntısı yoksa tabiki ML240L uygun olur.Hocam kusura bakmayın teşekkür ederim çok fazla yardımcı oldunuz ama babam yakınlarda mağazası olmayan bir yerden almak istemedi uygun olan bir tek Vatan Bilgisayar var. İyi bir bilgisayar olması F/P olmasından önemli çünkü normalden fazla para ödemeyi bile tercih ettiğini söyledi.
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu bilgisayarın kasayı Corsair yaparak alsam nasıl olur veya daha iyi bir öneriniz var mı?
Hyper 212'nin yorumları gayet olumlu aslında bunu alsanız bile o işlemci ısınmaz hiçbir şekilde. İsterseniz bunu alın kalan parayla da ekipman veya monitör alabilirsiniz.Hocam kusura bakmayın teşekkür ederim çok fazla yardımcı oldunuz ama babam yakınlarda mağazası olmayan bir yerden almak istemedi uygun olan bir tek Vatan Bilgisayar var. İyi bir bilgisayar olması F/P olmasından önemli çünkü normalden fazla para ödemeyi bile tercih ettiğini söyledi.
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 5070 - B650M - 1TB M.2 SSD - 32GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu bilgisayarın kasayı Corsair yaparak alsam nasıl olur veya daha iyi bir öneriniz var mı?
Kasayı mecburen Corsair seçmeniz gerekecek zaten, 650W PSU dayanmaz bu sisteme. Soğutucu olarak 5. sıradaki Cooler Master Hyper 212'yi ya da sıvı soğutucu olan ML240L'yi seçebilirsiniz. Para sıkıntısı yoksa tabii ki ML240L uygun olur.
Hyper 212'nin yorumları gayet olumlu aslında bunu alsanız bile o işlemci ısınmaz hiçbir şekilde. İsterseniz bunu alın kalan parayla da ekipman veya monitör alabilirsiniz.
Attığınız sistem sadece mağazalarda bulunuyor özelleştirme yapılabiliyordur yüksek ihtimal.Teşekkür ederim hocam. Bu sistem sadece mağazalardan mı alınabiliyor? Mağazada ozelleştirme yapabiliyor muyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.