Arkadaşlar, PC'de virüs olduğunu düşünüyorum. Görev yoneticisninden baktım great discover var. Bu ne, nasıl temizlerim?
Dostum Malwarebytes indir. Oradan bilgisayarı tam tarama yap. Giderse öyle gider. Gitmezse diğer çözüm format.
Masaüstünde çıkmıyor.Virüs olmayabilir ama bir şeyin yanında yüklenen program olabilir, dikkat etmeden Next tıklıyorsanız. Denetim Masası'nda gözüküyorsa Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin. Gözükmüyorsa, dosya konumunu açın ve dosyayı masaüstüne atmaya çalışın, Revo Uninstaller'in avcı modunu kullanarak silmeye çalışın. Eğer yapamazsanız ESET ve Malwarebytes yükleyip zararlı görürse silmeyi deneyin. İyi bir zararlı yazılımın, kabak gibi kendini Görev Yöneticisi'nde göstereceğini sanmam.
Dostum Malwarebytes indir. Oradan bilgisayarı tam tarama yap. Giderse öyle gider. Gitmezse diğer çözüm format.
Şu an Microsoft'un kendi kötü amaçlı yazılım programını kullanıyorum şu an yok gibi gözüküyor işe yarar mı?
Masaüstünde çıkmıyor.
Basit bir örnekle anlatacağım. Microsoft'un kendi kötü amaçlı yazılım programı golden köpek gibi gelen virüs'e terlik uzatıyor. Malwarebytes ise kangal gibi parçalıyor. Günlük hayatta sakın Microsoft'un kendi yazılımına güveneyim deme. Kullanacaksan BitDefender, Kaspersky ya da ESET bu üç markanın virüs programından birini edin. Malwarebytes'ı kur bir de onunla tarat.
Virüs olmayabilir ama bir şeyin yanında yüklenen program olabilir, dikkat etmeden Next tıklıyorsanız. Denetim Masası'nda gözüküyorsa Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin. Gözükmüyorsa, dosya konumunu açın ve dosyayı masaüstüne atmaya çalışın, Revo Uninstaller'in avcı modunu kullanarak silmeye çalışın. Eğer yapamazsanız ESET ve Malwarebytes yükleyip zararlı görürse silmeyi deneyin. İyi bir zararlı yazılımın, kabak gibi kendini Görev Yöneticisi'nde göstereceğini sanmam.
Virüs olmayabilir ama bir şeyin yanında yüklenen program olabilir, dikkat etmeden Next tıklıyorsanız. Denetim Masası'nda gözüküyorsa Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyin. Gözükmüyorsa, dosya konumunu açın ve dosyayı masaüstüne atmaya çalışın, Revo Uninstaller'in avcı modunu kullanarak silmeye çalışın. Eğer yapamazsanız ESET ve Malwarebytes yükleyip zararlı görürse silmeyi deneyin. İyi bir zararlı yazılımın, kabak gibi kendini Görev Yöneticisi'nde göstereceğini sanmam.
Basit bir örnekle anlatacağım. Microsoft'un kendi kötü amaçlı yazılım programı golden köpek gibi gelen virüs'e terlik uzatıyor. Malwarebytes ise kangal gibi parçalıyor. Günlük hayatta sakın Microsoft'un kendi yazılımına güveneyim deme. Kullanacaksan BitDefender, Kaspersky ya da ESET bu üç markanın virüs programından birini edin. Malwarebytes'ı kur bir de onunla dosya yonetiicsnden konumu açtım unistallerdeb sildm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.