Green Card başvurusu nasıl yapılır?

Merhaba. Ben 12. sinif bir lise öğrencisiyim 21 Mayıs'ta 18'e gireceğim, simdiden Green Card basvurusu yapabiliyor muyum, yapabiliyorsam eger lise mezun seklinde mi yazacağım? Green Card almaya yardim eden kurumlarda varmis, bildiğiniz yardımcı olabilecek bir yer var mi?
Ekim Kasım gibi açılıyor başvurular.

1- 18'ini geçince başvurabilrisin. Evet mezuniyet kısmına öyle yazarsın.
2- Başvurular genelde ekimde oluyor kasımda sonlanıyor. Sonuçlar bu aylarda açıklanıyor hatta 1-2 hafta önce sonuçları açıklandı.
3- Yardımcı olan siteler dediğin danışmanlık siteleri sanıyorum. Kurumsal güvenilir yerlere odaklan ve aşağıdaki linklerden ayrıntılı bilgi alabilirsin de. Ama unutma hiçbir site veya kurum şansını artırmaz ve seni öne almaz sadece doğru başvuru yapmanı kolaylaştırır. En ufak hatada başvuru geçersiz oluyor çünkü.

1. Resmi Başvuru Sitesi (Konsolosluğun)
2. Green Card Nedir? (Detaylı bir rehber gerekli evraklar ve başvuru kriterleri var)
3. Sonuçları Öğrenme Sitesi

Tamamen şans işi gibi görünse de başvurunu yaparken bilgileri doğru girmen, Türkçe karakter kullanmaman ve uygun fotoğraf falan eklemen gerekiyor. Biraz teferruatlı o yüzden ekim kasım gelene kadar (gerçekten kararlıysan) iyice incele bu siteleri. X'te bunun için açılmış siteler var başvurular açılınca haber veren oradan takip edersin. Ben geçen sene herkese başvuracağım demiştim sonra yoğunluktan unuttum gitti başvuramadım herkes de soruyor naptın diye :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı