rocker0018
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle Yurtdışı hayranı değilim. Fakat ABD'de bazı yerleri görmek istiyorum hatta orada uzun bir süre yaşamak istiyorum.
Ama geri gelmeyi düşünüyorum fakat 10 yıl 15 yıl sonra.
Ben de araştırırken böyle bir Kart olduğunu öğrendim ama diğer forumlarda okuduklarım kafamdaki soru işaretlerimi tam olarak gidermedi ve bende sizden bilgi edinmek istedim.
İlk olarak Green Card nasıl alınır?
Almak için ne yapmalıyız?
Alırken bize sorulan sorular nelerdir?
Çekilişle verilebiliyormuş diye okudum çoğu sitede eğer bu doğru ise o çekilişe nereden ve nasıl katılırım?
Çekilişe katılırken ne gibi sorular sorulur?
Çekiliş kaç yılda bir olur ve hangi aylarda başlar hangi aylarda sonuçlanır ve sonucumuzu nereden öğreniriz?
Belli bir maddi kazanca örneğin banka hesabında 10.000$ paran olmalı gibi şartlar var mı?
Ve kazandık varsayalım. Giderken ne kadar paraya ihtiyacım olur?
Nelere ihtiyacım olur?
Gidişte bir sorun çıkma şansı var mı?
Tek kişi olarak gideceğim ve orada tanıdığım kimse yok fakat iş bulunur o dert değil.
Green Card kazanınca gidip belli bir süre orada yaşayıp sonra ülkene dönebiliyormuşsun diye okumuştum bir forumda bu olay tam olarak nasıl?
Green Card'ımın iptal olmaması için ne yapmalıyım? İptal olma durumu varmış çünkü.
Green Card'ı kazandıktan sonra en geç ABD'ye giriş yapma süremiz ne kadar?
O süre içerisinde giriş yapmazsak ne olur?
Ama geri gelmeyi düşünüyorum fakat 10 yıl 15 yıl sonra.
Ben de araştırırken böyle bir Kart olduğunu öğrendim ama diğer forumlarda okuduklarım kafamdaki soru işaretlerimi tam olarak gidermedi ve bende sizden bilgi edinmek istedim.
İlk olarak Green Card nasıl alınır?
Almak için ne yapmalıyız?
Alırken bize sorulan sorular nelerdir?
Çekilişle verilebiliyormuş diye okudum çoğu sitede eğer bu doğru ise o çekilişe nereden ve nasıl katılırım?
Çekilişe katılırken ne gibi sorular sorulur?
Çekiliş kaç yılda bir olur ve hangi aylarda başlar hangi aylarda sonuçlanır ve sonucumuzu nereden öğreniriz?
Belli bir maddi kazanca örneğin banka hesabında 10.000$ paran olmalı gibi şartlar var mı?
Ve kazandık varsayalım. Giderken ne kadar paraya ihtiyacım olur?
Nelere ihtiyacım olur?
Gidişte bir sorun çıkma şansı var mı?
Tek kişi olarak gideceğim ve orada tanıdığım kimse yok fakat iş bulunur o dert değil.
Green Card kazanınca gidip belli bir süre orada yaşayıp sonra ülkene dönebiliyormuşsun diye okumuştum bir forumda bu olay tam olarak nasıl?
Green Card'ımın iptal olmaması için ne yapmalıyım? İptal olma durumu varmış çünkü.
Green Card'ı kazandıktan sonra en geç ABD'ye giriş yapma süremiz ne kadar?
O süre içerisinde giriş yapmazsak ne olur?
Son düzenleyen: Moderatör: