Greenify uygulaması güvenilir mi?

İşletim sistemi
Android

melikk23

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
General Mobile GM 8
Meslek
Öğrenci
Merhaba, telefonum çok yavaştı bende arkada çalışan uygulamaları kapatması için ve telefonun hızlanıp performanslı çalışması için greenify indirdim ama birçok şeye erişim istiyor ve uygulamanın arkada ne yaptığinı bilmiyorum sizce güvenli midir? Hesaplarımın çalınmasından korkuyorum güvenli midir siz kullandınız mı uygulamayı?

Merhaba, telefonum çok yavaştı bende arkada çalışan uygulamaları kapatması için ve telefonun hızlanıp performanslı çalışması için greenify indirdim ama birçok şeye erişim istiyor ve uygulamanın arkada ne yaptığinı bilmiyorum sizce güvenli midir? Hesaplarımın çalınmasından korkuyorum güvenli midir siz kullandınız mı uygulamayı?
Güvenilir hocam. Bende aynı sebepten dolayı kullanıyorum. Oyun oynayacağım Zaman zaman greenfy'den uygulamaları uyuturum.

Güvenilirdir fakat tavsiye etmiyorum daha güzel programlar var kullanabileceğiniz. Greenify arka plandaki programları zorla kapatan bir program tavsiyem Airfrozen kullanmanız. Bu program programı direkt devre dışı bırakarak çalışmasını engelliyor. Greenifyden daha yararlı ve daha verimli olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı