Greenmangaming GTA V Tier 1 Key ne zaman gelecek ?

Oyunu ocakta aldim bana su ana kadar ne key geldi ne de başka bir şey. Games kismina baktigimda GTA v tier 1 diyor download kismina baktigimda pre purchase sayfasi cikiyor. Boşa parami verdim ben ne yapacagim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodları tek tek insanların mailine atıyorlar, Buda fazla zaman alıyor nekadar zaman alıyor hiç bir fikrim olmasada 2 Güne elinde olur diye düşünüyorum.

Valla ayni sorundan muzdaribiz Tier 1 ler yollanmiyor herkes indirdi oyunu biz hala key bekliyoruz boyle bisey olamaz.

Bende Tier 1 im 21 Ocakta satın almıştım 1 dakika önce geldi key arkadaşlar.

İşlemleriniz sırasında gecikme veya aksi bir durum olmuş olabilir. Mailinizi kontrol edin. Bir kaç gün sonra gelmez ise sitenin "Support" kısmına yada yöneticinin mailine mesaj yazabilirsiniz. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Tier 1'im 11.47'de geldi bana.

Sabırlı olun. Biz de Tier 1 aldık ve bütün anahtarlarımız teslim edildi.
Bize verilen kodlarla oyunu indiriyoruz indirdikten sorna ön sipariş ile verilecek olan paralar için birşey yapmamız gerekiyor mu ?

Bize verilen kodlarla oyunu indiriyoruz indirdikten sorna ön sipariş ile verilecek olan paralar için birşey yapmamız gerekiyor mu ?

Kodu girdiğinizde bütün bonuslar otomatik olarak çıkıyor zaten, yani key ekstra paraları içeriyor.

arkadaşlar benim steam üzerinden aldığım gta 5 sürümüde tier 1 di ve ben pre load olacak falan dendiğinde steama baktım ve ön indirme butonu varı tıkladım ona ve 60gb inmeye başladı 20 saatte indi ancak indikten sonra ne kurlum zıbırtısı var ne de kod garip olan şey de hard diskimden 60 gb yer gitmiş ancak gta 5 arattığımda hiç bir şey gözükmüyor şu an sadece elimde olan şey gta 5 in masaüstü logosu ona da tıkladığımda ''gta5 oyunu güncellenirken hata oluştu (içerik şifrelenmiş)'' diyor. dediğim gibi şu anda hala bir kodum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…