Greenmangaming GTA V Tier 1 Key ne zaman gelecek ?

Kodları tek tek insanların mailine atıyorlar, Buda fazla zaman alıyor nekadar zaman alıyor hiç bir fikrim olmasada 2 Güne elinde olur diye düşünüyorum.

İşlemleriniz sırasında gecikme veya aksi bir durum olmuş olabilir. Mailinizi kontrol edin. Bir kaç gün sonra gelmez ise sitenin "Support" kısmına yada yöneticinin mailine mesaj yazabilirsiniz. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benim steam üzerinden aldığım gta 5 sürümüde tier 1 di ve ben pre load olacak falan dendiğinde steama baktım ve ön indirme butonu varı tıkladım ona ve 60gb inmeye başladı 20 saatte indi ancak indikten sonra ne kurlum zıbırtısı var ne de kod garip olan şey de hard diskimden 60 gb yer gitmiş ancak gta 5 arattığımda hiç bir şey gözükmüyor şu an sadece elimde olan şey gta 5 in masaüstü logosu ona da tıkladığımda ''gta5 oyunu güncellenirken hata oluştu (içerik şifrelenmiş)'' diyor. dediğim gibi şu anda hala bir kodum yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı