Pacmanİnstall
Picopat
- Makaleler
- 1
Bazı oyunlarda değiştirmeniz gerekebilir. @403976 açıklasın durumu.Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok.
Bazı oyunlarda değiştirmeniz gerekebilir. @403976 açıklasın durumu.Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok.
Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok.
nvidia-smi
komutu çıktı veriyor mu?Greenwithenvy'nin çalışması için nvml API lazım. Debian'da ayrı paket olarak sunuluyor ancak Arch'da bulamadım bu paketi.
nvidia-smi
komutu çıktı veriyor mu?
GreenWithEnvy yerine nvidia-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok nvidia-settings'in. NVML API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum.Yok hocam direkt olarak NVIDIA'ya geçince çalışıyor normalde.
Greenwithenvy yerine NVIDIA-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok NVIDIA-settings'in. Nvml API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum.
GWE'de olan her şey nvidia-settings'de var. Overclock mu istiyorsunuz? Var. Fan kontrolü? O da var.Birkaç ayar fazladan var ama onlarda işe yaramıyor kullanmıyorum zaten ben de.
Gwe'de olan her şey NVIDIA-settings'de var. Overclock mu istiyorsunuz? Var. Fan kontrolü? O da var.
nvidia-smi'den ayarlanabiliyor;Şu en yüksek sıcaklık değerinin nasıl ayarlanacağını bulamadım ben ya Arch'ta siz bulduysanız yazabilir misiniz?
sudo nvidia-smi -gtt <sicaklik-limiti-santigrat-derece-cinsinden>
sudo nvidia-smi -gtt 75
75 dereceye ayarlar, 75 dereceden sonra ekran kartı throttling yapmaya başlar. Maxwell(900 serisi ve üstü) kartlarda çalışıyormuş. Ekran kartını yakma ihtimalini kabul ettiğinizi varsayıyorum.Greenwithenvy yerine NVIDIA-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok NVIDIA-settings'in. Nvml API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.