P Pacmanİnstall Picopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Şubat 2023 #11 LastEmperor dedi: Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda değiştirmeniz gerekebilir. @403976 açıklasın durumu.
LastEmperor dedi: Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda değiştirmeniz gerekebilir. @403976 açıklasın durumu.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 11 Şubat 2023 #12 LastEmperor dedi: Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... FPS genel olarak düşük olur NVIDIA seçersem daha optimize olur.
LastEmperor dedi: Biliyorum bu sadece NVIDIA ile arasinda bir performans dususu olmuyorsa benlik bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... FPS genel olarak düşük olur NVIDIA seçersem daha optimize olur.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2023 #13 GreenWithEnvy'nin çalışması için NVML API lazım. Debian'da ayrı paket olarak sunuluyor ancak Arch'da bulamadım bu paketi. nvidia-smi komutu çıktı veriyor mu?
GreenWithEnvy'nin çalışması için NVML API lazım. Debian'da ayrı paket olarak sunuluyor ancak Arch'da bulamadım bu paketi. nvidia-smi komutu çıktı veriyor mu?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 11 Şubat 2023 #14 Cruslan dedi: Greenwithenvy'nin çalışması için nvml API lazım. Debian'da ayrı paket olarak sunuluyor ancak Arch'da bulamadım bu paketi. nvidia-smi komutu çıktı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam direkt olarak NVIDIA'ya geçince çalışıyor normalde.
Cruslan dedi: Greenwithenvy'nin çalışması için nvml API lazım. Debian'da ayrı paket olarak sunuluyor ancak Arch'da bulamadım bu paketi. nvidia-smi komutu çıktı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam direkt olarak NVIDIA'ya geçince çalışıyor normalde.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2023 #15 403976 dedi: Yok hocam direkt olarak NVIDIA'ya geçince çalışıyor normalde. Genişletmek için tıkla... GreenWithEnvy yerine nvidia-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok nvidia-settings'in. NVML API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum.
403976 dedi: Yok hocam direkt olarak NVIDIA'ya geçince çalışıyor normalde. Genişletmek için tıkla... GreenWithEnvy yerine nvidia-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok nvidia-settings'in. NVML API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 11 Şubat 2023 #16 Cruslan dedi: Greenwithenvy yerine NVIDIA-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok NVIDIA-settings'in. Nvml API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç ayar fazladan var ama onlarda işe yaramıyor kullanmıyorum zaten ben de.
Cruslan dedi: Greenwithenvy yerine NVIDIA-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok NVIDIA-settings'in. Nvml API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç ayar fazladan var ama onlarda işe yaramıyor kullanmıyorum zaten ben de.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2023 #17 403976 dedi: Birkaç ayar fazladan var ama onlarda işe yaramıyor kullanmıyorum zaten ben de. Genişletmek için tıkla... GWE'de olan her şey nvidia-settings'de var. Overclock mu istiyorsunuz? Var. Fan kontrolü? O da var.
403976 dedi: Birkaç ayar fazladan var ama onlarda işe yaramıyor kullanmıyorum zaten ben de. Genişletmek için tıkla... GWE'de olan her şey nvidia-settings'de var. Overclock mu istiyorsunuz? Var. Fan kontrolü? O da var.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 11 Şubat 2023 #18 Cruslan dedi: Gwe'de olan her şey NVIDIA-settings'de var. Overclock mu istiyorsunuz? Var. Fan kontrolü? O da var. Genişletmek için tıkla... Şu en yüksek sıcaklık değerinin nasıl ayarlanacağını bulamadım ben ya Arch'ta siz bulduysanız yazabilir misiniz?
Cruslan dedi: Gwe'de olan her şey NVIDIA-settings'de var. Overclock mu istiyorsunuz? Var. Fan kontrolü? O da var. Genişletmek için tıkla... Şu en yüksek sıcaklık değerinin nasıl ayarlanacağını bulamadım ben ya Arch'ta siz bulduysanız yazabilir misiniz?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2023 #19 403976 dedi: Şu en yüksek sıcaklık değerinin nasıl ayarlanacağını bulamadım ben ya Arch'ta siz bulduysanız yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... nvidia-smi'den ayarlanabiliyor; sudo nvidia-smi -gtt <sicaklik-limiti-santigrat-derece-cinsinden> Örnek; sudo nvidia-smi -gtt 75 75 dereceye ayarlar, 75 dereceden sonra ekran kartı throttling yapmaya başlar. Maxwell(900 serisi ve üstü) kartlarda çalışıyormuş. Ekran kartını yakma ihtimalini kabul ettiğinizi varsayıyorum.
403976 dedi: Şu en yüksek sıcaklık değerinin nasıl ayarlanacağını bulamadım ben ya Arch'ta siz bulduysanız yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... nvidia-smi'den ayarlanabiliyor; sudo nvidia-smi -gtt <sicaklik-limiti-santigrat-derece-cinsinden> Örnek; sudo nvidia-smi -gtt 75 75 dereceye ayarlar, 75 dereceden sonra ekran kartı throttling yapmaya başlar. Maxwell(900 serisi ve üstü) kartlarda çalışıyormuş. Ekran kartını yakma ihtimalini kabul ettiğinizi varsayıyorum.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 11 Şubat 2023 #20 Cruslan dedi: Greenwithenvy yerine NVIDIA-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok NVIDIA-settings'in. Nvml API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende o ayarlar cikmiyor iste. Buyuk ihtimalle laptop kullandigimdan dolayi. Dosya Ekleri 1676103208196.png 107,3 KB · Görüntüleme: 50
Cruslan dedi: Greenwithenvy yerine NVIDIA-settings'i kullanın. Hiçbir eksiği yok NVIDIA-settings'in. Nvml API'nin çalışmaması için bir sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende o ayarlar cikmiyor iste. Buyuk ihtimalle laptop kullandigimdan dolayi.