Nihai Tüketici
Kilopat
Daha fazla
Beni yalancılıkla atfettiğin anda hukukumuz başlar. Diğer aptal forumlarda destek alabileceğini düşünüyorsan buyur git. Bu hafta sonu iki tane masaüstü PC incelemesi yayaınlayacağız. O zaman görebilirsin GRID 2 testini de.
Recep'in de dediği gibi admalar sadece oyun dağıtıyorlar, satıyorlar. Para-çokomel:
Sattığı oyundan bihaber firma, Aral - Bloglar - Technopat Forum
Hocam sen ne sandın kendini yahu? Kimsin sen? Bana ne senin ailenden de şubelerinden de. Burada bir seviyesizlik varsa bunu başlatan sensin. Aral'dan aldığın lafları almışsın, gelmiş bana satıyorsun. Aral dedi diye bana "yanlış bilgi veriyorsun" diyorsun. Ben sana dedim mi ailen buraya yanlış yere şube açtı? Demedim. O zaman kes sesini ve bana işimi öğretme!
Yaşım senden küçükmüş. Sana ne benim yaşımdan? Hipofiz tümöründen dolayı 17 yaşında gözüküyor olabilirim ama 26 yaşındayım aslında. Ve sen şu an 40 yaşında bile olsan umurumda değil dostum! Bana yanlış bilgi verdin diyemezsin. Kesin konuşamazsın.
Hayat böyledir. Her şey beklediğin gibi çıkmaz dostum. Her yerde senin beklediğin o seviyeyi bulamazsın.
Blog kısmı herkese açık. Aç oku. Yazılan bloglar da forumun altında ve sağında vs çıkıyor. Gizlisi saklısı yok yani. Dediğim gibi, senin kim olduğun umurumda olmadığı için doğrudan yazarım bloga. Videoyu da keyfim istediği zaman yayına koyarım, o zaman izlersin.
/Ha bu arada blogda bahsettiğim tip sen değilsin. Sen ayrı bir türe giriyorsun, o da başka bir blog yazısı olur.
Hocam sen ne sandın kendini yahu? Kimsin sen? Bana ne senin ailenden de şubelerinden de. Burada bir seviyesizlik varsa bunu başlatan sensin. Aral'dan aldığın lafları almışsın, gelmiş bana satıyorsun. Aral dedi diye bana "yanlış bilgi veriyorsun" diyorsun. Ben sana dedim mi ailen buraya yanlış yere şube açtı? Demedim. O zaman kes sesini ve bana işimi öğretme!
Yaşım senden küçükmüş. Sana ne benim yaşımdan? Hipofiz tümöründen dolayı 17 yaşında gözüküyor olabilirim ama 26 yaşındayım aslında. Ve sen şu an 40 yaşında bile olsan umurumda değil dostum! Bana yanlış bilgi verdin diyemezsin. Kesin konuşamazsın.
Hayat böyledir. Her şey beklediğin gibi çıkmaz dostum. Her yerde senin beklediğin o seviyeyi bulamazsın.
Blog kısmı herkese açık. Aç oku. Yazılan bloglar da forumun altında ve sağında vs çıkıyor. Gizlisi saklısı yok yani. Dediğim gibi, senin kim olduğun umurumda olmadığı için doğrudan yazarım bloga. Videoyu da keyfim istediği zaman yayına koyarım, o zaman izlersin.
/Ha bu arada blogda bahsettiğim tip sen değilsin. Sen ayrı bir türe giriyorsun, o da başka bir blog yazısı olur.
Windows 7 de çalıştı mı Grid 2, artık oyun Save dosyasını görüp giriyor mu oyuna? Yani kaldığımız yerden devam ediyoruz tekrar profil açma falan yok?
Şimdi öncelikle ben çok sinirli bir insanım. Neden böyleyim bilmiyorum ama böyleyim... Neyse. Bu konuyu yokuşa sürerek bir yere varamayacağız. İlk olarak sizden özür diliyorum. Biraz fazla sert çıktım. Uzman olduğum bir konuda bana yanlışın var denmesini pek kaldıramıyorum.
Evinize misafir olurum, siz bizim ofise misafir olursunuz, ama servis parası falan hoş şeyler değil. Ben 10 yıldan fazladır PC ile uğraşıyorum ve sadece akrabalarıma yardım ederim. Beni herkes tanır, bilir. Ücret almam, ücret almadan Teamviewer'dan bile forumda çoğu kişiye yardım etmişimdir. Bu yüzden para teklif etmeyin lütfen, hoşuma gitmiyor ve beni sinirlendiriyor. Yine gelir yardımcı olurum, ama bunu sorunu çözmek ve ileride sorunu yaşayanlara bir çözüm üretmek için yaparım.
Videoyu müsait olduğum bir zamanda hazırlayacağım. Hafta sonları da çalışıyoruz ve çok yoğunuz. Bu yüzden şu an tek işim istediğiniz videoyu hazırlamak değil. Biraz sabırlı oldun lütfen.
Bu arada bu da ofis adresimiz, bir gün bekleriz:
İletişim | Technopat
Ben bugün Dirt Showdown'ı tekrar açtım ve Save'im sorunsuz bir şekilde yüklendi.
Windows için:
https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html
Abi rica etsem Grid 2 de dener misin? Eğer o da sorunsuz Save yaparsa ve tekrar oyuna girince kaldığın yerden devam ediyorsa oyunu Orijinal alacağım. Bende Load ile devam edemiyor. ''Load Data Failed'' hatası veriyor.
Abi rica etsem Grid 2 de dener misin? Eğer o da sorunsuz Save yaparsa ve tekrar oyuna girince kaldığın yerden devam ediyorsa oyunu Orijinal alacağım. Bende Load ile devam edemiyor. ''Load Data Failed'' hatası veriyor.
Grid 2 yi denedim. Bağlantıda ki linklerden Pro 64 bit versiyonunu indiririn. Grid 2'nin torrentlarda bulunan 3 versiyonu da çalışıyor. Skidrow,FLT ve BlackBox
- - - Güncellendi - - -
Menülerde "YES" ve "ANGEL" gibi isimlerde "YAR" yazıyor ise de, oyunun kurulu olduğu klasörün içinde ikinci bir "showdown.exe" daha var. Uzantısı farklı. Onu silin. Tekrar girin düzeldiğini göreceksiniz.