Nihai Tüketici
Kilopat
Daha fazla
Beni yalancılıkla atfettiğin anda hukukumuz başlar. Diğer aptal forumlarda destek alabileceğini düşünüyorsan buyur git. Bu hafta sonu iki tane masaüstü PC incelemesi yayaınlayacağız. O zaman görebilirsin GRID 2 testini de.
Bak arkadaş öncelikle "yalancı" diye bir kelime yazışmam da yok. Sadece "yanlış bilgi ve bilgilendirme" terimlerini kullandım. Bu iki cümle arasında farkı bilmiyorsan, sen inceleme bile yapma. Ayrıyeten ben "yalancı" kelimesini kullanmadığım halde, "yalancılıkla atfettiğin an hukukumuz" başlar diye boş tehdit atmalarını da bir kenara bırak. Dışarıdan bakan bir insan gibi düşün Aral firmasının bilgisine mi daha çok inanırsın ? Yoksa ilk kez forumda tanıdığın bir insanın mı ? Ben senin bilgin doğru çıksın isterim. Ama bunu kanıtlaman lazım. İnan ki sevinecem. Ayrıca Grid 2 oyununu yüklesende artık önemi yok. XBOX da oynadığımı söyledim. Dirt Showdown yükle bir zahmet video ya koy bende tebrik ederim seni. Ama bana lütfen şu sanal ortamda laf etme. Benden inan çok küçük bir insansın. Ülkemizin bütün illerinde bir çok şubesi bulunan bir kurumun başında ailem bulunmakta. Bu ifadede ne tarz bir kurum olduğunu anlaman bence hiç zor değil. En azından sektörü olarak tahmin yürütebilirsin. Lütfen sen iddaanı kanıtla bende tebrik edeyim. Zaten forumda açamadığın oyun olmadığına dair iddaa da bulunan sensin. Bende bu oyunda da kanıtlamanı rica ettim o kadar.
- - - Güncellendi - - -
Recep'in de dediği gibi admalar sadece oyun dağıtıyorlar, satıyorlar. Para-çokomel:
Sattığı oyundan bihaber firma, Aral - Bloglar - Technopat Forum
O konuda bana laf gönderme yapılması hiç yakışmamış. Kalitesiz bir blogdan ibaret. Başka da bir şey değil açıkcası. Yazık diyorum. Burda konu var siz başka yerde blog yazıp beni rencide ediyorsunuz. Bir de teknolojik alanda tanıtımlar yapıyorsunuz. Ne konuşmalarınız, ne de yazışmalarınız kaliteli değil. İlk önce kalite diyorum. Ondan sonra herşey güzel gelişir zaten. Başka da sözüm yok. Çocukca yazışmalardan ibaret bir forum görüyorum sadece. Ben çok daha kaliteli bir ortam sanmıştım. Yazık. Aral firmasına da bu yazışmaları yarın göndericem. Onlarda umarım size cevap yazarlar.