Grim Dawn'a başlanır mı?

Bütçe
belirsiz

Luzi10

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
Konuyu açtım ama inanın oyun hakkında çok az bilgim var. Offline mı Online mı onu da bilmiyorum, ancak çok da önemli bir detay değil bence; çünkü oyunu seversem iki türlü de oynarım ben. Yakın zamanda "içinde kaybolunacak oyunlar" tarzı bir konu açmıştım ve orada önermişlerdi. Nasıl oyun önerir misiniz? Son olarak tür hakkında en ufak tecrübem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açtım ama inanın oyun hakkında çok az bilgim var. Offline mı Online mı onu da bilmiyorum, ancak çok da önemli bir detay değil bence; çünkü oyunu seversem iki türlü de oynarım ben. Yakın zamanda "içinde kaybolunacak oyunlar" tarzı bir konu açmıştım ve orada önermişlerdi. Nasıl oyun önerir misiniz? Son olarak tür hakkında en ufak tecrübem yok.
Öncelikle oyun offline ama arkadaşlarınızla birlikte oynama seçeneği var. ARPG (Aksiyon Rol Yapma Oyunu) dediğimiz türden bir oyun ve bu türde bulunan oyunların amacı; kendi karakterini geliştirmektir. Çizgisel bir oynanışı vardır fakat oyunun ortalarına geldiğinde bu durum ortadan kalkar. Yani, istediğiniz yere gidebilir ve ya istediğiniz görevi yapabilirsiniz.

Oyun eğlencelidir ve iki tane sınıf seçme olayından dolayı da tekrar oynanabilirliği yüksektir. Oyunun can sıkan kısmı ise, farklı bir build denemek için yetenekleri sıfırlama gereksiniminin olmasıdır. Bu gereksinim için çok fazla altın harcamak lazım. Bunun dışında kötü bir tarafı yok. Ayrıca, UI güncellemesi de gelecek. Resimdeki gibi gözükecektir:

00306608b29f2ca776c9fb0d9874fc43bc389709.jpeg

Son düzenleme:
Öncelikle oyun offline ama arkadaşlarınızla birlikte oynama seçeneği var. ARPG (Aksiyon Rol Yapma Oyunu) dediğimiz türden bir oyun ve bu türde bulunan oyunların amacı; kendi karakterini geliştirmektir. Çizgisel bir oynanışı vardır fakat oyunun ortalarına geldiğinde bu durum ortadan kalkar. Yani, istediğiniz yere gidebilir ve ya istediğiniz görevi yapabilirsiniz.

Oyun eğlencelidir ve iki tane sınıf seçme olayından dolayı da tekrar oynanabilirliği yüksektir. Oyunun can sıkan kısmı ise, farklı bir build denemek için yetenekleri sıfırlama gereksiniminin olmasıdır. Bu gereksinim için çok fazla altın harcamak lazım. Bunun dışında kötü bir tarafı yok. Ayrıca, UI güncellemeside gelecek. Resimdeki gibi gözükecektir:

Eki Görüntüle 2646182
Şu görüntüye bak be Diablo 2 anılarım canlandı hey gidi hey

Şu görüntüye bak be Diablo 2 anılarım canlandı hey gidi hey.

Diablo 2'ye başlanır mı hocam ;D bu arada ben Diablo 4'e başlamayı düşünüyordum lakin fiyatı bayağı tuzlu.

Öncelikle oyun offline ama arkadaşlarınızla birlikte oynama seçeneği var. Arpg (aksiyon rol yapma oyunu) dediğimiz türden bir oyun ve bu türde bulunan oyunların amacı; kendi karakterini geliştirmektir. Çizgisel bir oynanışı vardır fakat oyunun ortalarına geldiğinde bu durum ortadan kalkar. Yani, istediğiniz yere gidebilir veya istediğiniz görevi yapabilirsiniz.

Oyun eğlencelidir ve iki tane sınıf seçme olayından dolayı da tekrar oynanabilirliği yüksektir. Oyunun can sıkan kısmı ise, farklı bir Build denemek için yetenekleri sıfırlama gereksiniminin olmasıdır. Bu gereksinim için çok fazla altın harcamak lazım. Bunun dışında kötü bir tarafı yok. Ayrıca, UI güncellemesi de gelecek. Resimdeki gibi gözükecektir:

Eki Görüntüle 2646182

Hocam sen ne zamandır oynuyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı