Grimelange nasıl bir marka?

Bümbilibiii

Picopat
Şu an bu marka Hepsiburada'da indirimde ve birkaç ürünü hoşuma gitti ama markayı daha önce hiç duymadım. Kalitesi nasıl veya ömrü ne kadar, hiçbir fikrim yok.

Son düzenleme:
Fiyat performans olarak başarılı. Fiyatları gerçekten uygun. Üründen ürüne değişiyor ama. Bazı tişörtlerini kullanıyorum kalıbı duruşu başarılı. Bazıları da dandik diyebileceğim şekilde. Kendi sitesine de bakmanızı öneririm. Fiyatlar orada daha uygun olabiliyor.

Tişörtler yıkandıkça biraz çekebiliyor ama sweatshirtler çok kalın ve gayet güzel.

Tshirtlerini kullanıyorum 2 senedir? Fiyat performans olarak çok iyi.

Çekme durumu söz konusu mu hocam pamuklanma ile.

Fiyat performans olarak başarılı. Fiyatları gerçekten uygun. Üründen ürüne değişiyor ama. Bazı tişörtlerini kullanıyorum kalıbı duruşu başarılı. Bazıları da dandik diyebileceğim şekilde. Kendi sitesine de bakmanızı öneririm. Fiyatlar orada daha uygun olabiliyor.

Hocam yorumlarındakiler memnun kalmış genellikle ama çekme ve pamuklanma sorunu var diyorlar ne kadar ciddi bu sorun.

Çekme durumu söz konusu mu hocam pamuklanma ile.

Hocam yorumlarındakiler memnun kalmış genellikle ama çekme ve pamuklanma sorunu var diyorlar ne kadar ciddi bu sorun.
Hocam dediğim gibi üründen ürüne değişiyor. Polo yaka tişört aldım mesela 2. yıkamadan sonra çekme oldu. Başka bir tişört var normal oversize, kaç yıkama oldu bir sıkıntı olmadı. Pamuklanma da yaşamadım daha. Ben sadece tişörtlerini kullandım

Hocam dediğim gibi üründen ürüne değişiyor. Polo yaka tişört aldım mesela 2. yıkamadan sonra çekme oldu. Başka bir tişört var normal oversize, kaç yıkama oldu bir sıkıntı olmadı. Pamuklanma da yaşamadım daha. Ben sadece tişörtlerini kullandım.

Bunu almayı düşünüyorum diğer beğendiklerimin stoğu bitmiş ilgimi mavi sade bir şeyler arıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı