Çözüldü Grizzly Hydronaut termal macun gün içinde kuruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

373513

Hectopat
Grizzly hydronout termal macununu kullandım, dün sürüp ince şekilde yaydım, ertesi gün yani bu sabah açıp baktığımda termal macun katılaşmış ve azalmıştı, resimde gördüğünüz gibi sabah sürüp bütün gün LoL; Valorant oynadım, 12 saat bile olmadan şu anki hali resimdeki gibi, sorun ne, termal macun mu dandik? İlk kullandığımda az sürdüm, bu sabah çok sürdüm ama hala kuruyor, azalıyor şimdi X şeklinde sürdüm, yarın sabah kontrol edeceğim tekrardan, macun bitmek üzere, macun öneriniz var mı? Ve neden böyle oldu, neden macun kuruyor hemen, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250207_210333.jpg
    IMG_20250207_210333.jpg
    399 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20250206_141411.jpg
    IMG_20250206_141411.jpg
    353,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Programlarda sıcak değildi ama kaptop klavye tarafı ısınıyordu bayağı.

Klavye sıcak diye açılmaz lütfen bir daha böyle yapmayın. Oyunlarda veya ağır yük altında bir kontrol edin sıcaklıkları gerekirse bizimle de paylaşın ona göre yorumlarız. sıcak değilse açtığınızda size dağılmış görünebilir. Blok ayrılırken bir kısmı blokta bir kısmı işlemcide olabilir ve mutlaka sağa sola oynatırken kenara kayan kısımlarda bunun etkisi büyüktür.

Hocam dediğinizi ilk kez sürdüğümde yaptım ama içime bir şey sinmemişti ilk sürdüğümde boştayken sıcaklık 40 45 dereceydi sorun etmedim sürümeden önce boşta 33 35 Ti LoL'e girdim sürüdükten sonra sıcaklık 60-65 arasındaydı akşam sıcaklığa baktığımda 70 75 arasındaydı ertesi gün açtım tekrardan baktığımda macun bitmiş gözüküyordu kurumuş gibiydi.

Yav 75 yine iyi. 90a vurmadan lütfen açmayın anlık 75 pekala görebilir laptop bu. Bir saat oynayın bakalım Max kaç olacak ortalama kaç olacak ona göre açarsınız. Bu şekilde yaparsanız tabii ki macun dayanmaz.
Rica ederiz, canınız sağolsun sorununuz çözüldü siz ona bakın. Güzel günlerde kullanın değerler muhteşem diyebilirim kullandığınız macun daha önce de söylediğim gibi kaliteli bir marka.

Size çözüm olan yorumu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim

Rica ederiz, canınız sağ olsun sorununuz çözüldü siz ona bakın. Güzel günlerde kullanın değerler muhteşem diyebilirim kullandığınız macun daha önce de söylediğim gibi kaliteli bir marka.

Size çözüm olan yorumu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bu markadan 1 tane daha alacağım sorun tamamen benim dediğiniz gibi açmayıp yoluma devam etsem sıkıntı olmayacaktı dediğiniz gibi çıkarırken bloğu oynadığı için siliniyor olabilir insanız işte içimiz rahat dursa kafamız durmuyor tek üzüldüğüm 1 gr macunu çöpe atmak oldu her işte hayır var işte.

Rica ederiz, canınız sağolsun sorununuz çözüldü siz ona bakın. Güzel günlerde kullanın değerler muhteşem diyebilirim kullandığınız macun daha önce de söylediğim gibi kaliteli bir marka.

Size çözüm olan yorumu çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim
Nasıl çözüm vereceğim rapor yerinden çözüm mü

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı