Gıda Grizzone darkzone ekstra indirim

Açılmıyor bende dedim tam ve baktım açıldı

Bunda ham madde açıklamıyor, fabrikalarını da göstermiyor ama.

Onurlaben kullanıcı adına sahip TikTok profiline sahip arkadaş fabrikalarına gitti hatta Darkzone'un içeriğini bile o belirledi sponsor oldukları kişilerle iş birliği yapıyorlar ayrıca reklam maliyeti ayırmak yerine sponsorlarının reklamlarını yapmasını sağlıyorlar.

Arkadaşım ham maddeyi aldığı firmanın adını söylese bu tartışma olmazdı zaten yok hâlâ daha Discord da dedi vs diyorsunuz, nereden alıyormuş ham maddeyi? Volactan mı? Agnopuredan mı? Milk specialtiestan mı?

Linke tıklayın direkt sizi sorabileceğiniz sayfaya yönlendirecek hocam. Grizzone Nutrition Destek Hatti

Hocam bewolf nutrition, hammadesi hakkında bilginiz var mı kendilerine mail attım geri dönüş olmadı?

Hayır hocam, sadece alman hammaddesi diyor ama herhangi bir firma ismi belirtilmemiş, gerçekten güvenilir ne olduğu belli firmalar zaten açık açık belirtiyor, örneğin bigjoy Volac'tan aldığını, HIQ milk specialties'tan aldığını, Hardline wheyi Agropure'dan kreatini Alzchem'den temin ediyor, yeni türeme ne olduğu belirsiz markalara yönelmek yerine ne olduğu belli markaları almak daha iyi, riske girmeye değmez.

Hardline Volactan almıyormu?

Agropuredan aldığında dair bir bilgi varmı internette.

Benim kastığım zaten saf maddelerden böyle markarlın tercih edilebilmesi durum şu sen HIQ mesh creatinede alsan Grizzone mesh creatinede alsan aynı ürün gelicek saf maddelerde sıkıtnı yok

Diğer ürünlerde dediğin geçerli o ürünlerde bende zaten önermiyorum Grizzone.

Hardline volactan da alıyordu firma değiştiriyorlar sık sık, şu an agropuredan alıyor bizzat DM'den sormuştum, bu arada Grizzone ile konuştum, wheyi anladığım kadarıyla astosandan alıyorlarmış, kreatin ve aminoasitleri Uzak Doğu'nun en iyi firmalarından vs alıyoruz dedi firma adı vermedi, @cinar_yasarrr astosandan alıyorlarmış swissle aynı, alınabilir mi sence Grizzone ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…