Grizzone protein tozu alınır mı?

Protein tozunun etkisi hissediliyor mu ya bence hissedilmez. Hadi creatine neyse de.

Protein tozu için demedim zaten prenin etkisi vs. hissediliyor yani içeriği doğru ama tadı çok kötüydü presinin mesela.

ProteinOcean mı en iyi tercih? Onun da kalitesi tartışılır. Alınacaksa Supplementler'in kendi markası alınmalı F/P olarak en iyi marka.
Yeni lansman ve ürünlerle çoğu şeyi düzelttiler. Geçen son çıkan protein tozlarını da tattım ve tatları çok çok iyi. İçeriği de düzeldi bence baya. Kalorisi çok düşük ve iyi miktarda protein sunuyor. Ayriyeten hammaddesi de belli. Neyi tartışılacak tam olarak? Daha iyi ne tercih var türkiyede satın alacağınız bu fiyatlarda?

Protein tozu için demedim zaten prenin etkisi vs. hissediliyor yani içeriği doğru ama tadı çok kötüydü presinin mesela.
Başka pre tattınız mı hocam? Bence başarılı bir tadı var. 4-5 marka tattım hepsi hemen hemen aynı ama aralarında en iyilerinden birisi PO idi yine.

Dostlar bigjoy ile Hardline gayet iyidir . ben şahsen kreatini hep bigjoydan alıyorum eaa protein OC'nden alıyorum gayet de memnunum protein tozunun kalitesi tartışılır ama güvenilirlik olarak bayağı güvenilir şahesen.

Dostlar bigjoy ile Hardline gayet iyidir . ben şahsen kreatini hep bigjoydan alıyorum eaa protein OC'nden alıyorum gayet de memnunum protein tozunun kalitesi tartışılır ama güvenilirlik olarak bayağı güvenilir şahesen.
Gereksiz pahalı bence hocam. O fiyata onu alacağıma gidip HIQ kullanırım. Tadı da çok çok daha iyi.

Yeni lansman ve ürünlerle çoğu şeyi düzelttiler. Geçen son çıkan protein tozlarını da tattım ve tatları çok çok iyi. İçeriği de düzeldi bence bayağı. Kalorisi çok düşük ve iyi miktarda protein sunuyor. Ayrıyeten hammaddesi de belli. Neyi tartışılacak tam olarak? Daha iyi ne tercih var Türkiye'de satın alacağınız bu fiyatlarda?

Başka pre tattınız mı hocam? Bence başarılı bir tadı var. 4-5 marka tattım hepsi hemen hemen aynı ama aralarında en iyilerinden birisi po idi yine.

Hocam tüm markaların tatım hemen hemen grizonun tüm aromaları bayağı kötü HIQ da limonatalı en sevdiğimdi ocean da da yeşil elma bayağı iyiydi.

Hocam tüm markaların tatım hemen hemen grizonun tüm aromaları bayağı kötü HIQ da limonatalı en sevdiğimdi ocean da da yeşil elma bayağı iyiydi.
Biraz daha ekşi aromalar her zaman pre için daha iyi oluyor. Kendi tadı da ekşi zaten. Tatlı bir aroma alınca sanki iğrenç bir karışım gibi geliyor. Güzel tercihler yapmışsınız cidden.

Ya hocam protein ocn çok kullanan var hiç de şikayetçi olan görmedim ocn kullanılır bence genel olarak. Pre workout kullanmayı tasvip etmiyorum bence bir Nescafe shotlamak daha mantıklı.

Ya hocam protein ocn çok kullanan var hiç de şikayetçi olan görmedim ocn kullanılır bence genel olarak. Pre workout kullanmayı tasvip etmiyorum bence bir Nescafe shotlamak daha mantıklı.
2022 ve öncesinde Ocean çok kötüydü. Aromaları dengesizdi, ürünler hızlı bozuluyordu. Benim elimde 5kg protein tozu bozuldu ve sadece 2 saat akşam güneşi yedi diye bozulmuştu. Ama şu an harbiden çok gelişmişler. Servis sayıları ve gramajları da saçma sapan olmasa ilk 3 'e oturabilecek kalitede.

Grizzone alma direk hocam . Güvenilir mi? Güvenilir. Burda bahsetceğim şey protein tozunda sindirim enzimi olmamasına rağmen gaz yapması ve gazın çürük et gibi kokması. Pirinç unundan bahsetmiyorum bile. Pirinç unu çok seyrek ki arkadaki talimata uysaniz bile çorba oluyor. Almayın aldırmayın gidin hiq bigjoy veya swiss alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı